350 €

1 Mai, Parc Kiseleff, Garsoniera spatioasa, recent renovata, 350 EUR

  • Suprafata 38 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 13 ian, 16:47

Descriere anunt

1 Mai, Parc Kiseleff, Garsoniera spatioasa, recent renovata, 350 EUR

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere o garsoniera in zona 1 Mai, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 2, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici o camera cu pat de mijloc si canapea, baie - cada si o bucatarie tip chicineta. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 37,61mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun ( statia de metrou Piata Victoriei se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos ), gradinite, scoli ( Colegiul National International de Informatica “Tudor Vianu" ), parcuri ( Parcul Kiseleff ), hipermarketuri si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift