600 €

Duplex generos spre inchiriere ca spatiu de birouri, Gara de Est

  • Suprafata utila 130 mp
  • Birouri
Bucuresti, 24 iun, 10:37

Descriere anunt

Duplex generos spre inchiriere ca spatiu de birouri, Gara de Est

CATOMA PROPERTY INVEST are placerea sa va prezinte spre inchiriere un generos DUPLEX cu o suprafata de aproximativ 130 mp situat la etajul 2 si 3 al unui imobil de 4 etaje.

Cladirea in care se afla spatiul acestui apartament luminos este construita in regie proprie de catre o firma mare de constructii pentru angajatii acesteia in jurul anilor 2000.

Cele 5camere (doua din ele au fost transformate in spatiu de tip open space) sunt mari impartirea pe doua niveluri (de tip Duplex) permitand o desfasurare foarte aerisita a acestui spatiu. 

La primul nivel al acestui apartament gasim holul de acces din care pleaca in dreapta o baie cu dus si scurgere in pardoseala bucataria cu acces dublu si sufrageria iar in stanga unul dintre dormitoare. 

La nivelul superior ajungem pe o scara interioara de apartament iar aici se gasesc dintr-un hol de acces inca doua dormitoare si o baie cu cada. 

Unul dintre dormitoare este mai degraba un mic studio datorita faptului ca aici in impartirea initiala (asa cum apare si pe cadastru) au existat doua camere intregul apartament in forma originala avand 5 camere in componenta lui.

Spatiul a fost ultima data inchiriat unor tineri creativi ce au impartit cheltuiala chiriei inainte de acestia unei famili cu copii fiind in aceiasi masura foarte potrivit si celor ce doresc inchirierea acestuia ca spatiu de birouri.

Zona in care se afla are in apropiere un LIDL (la doar 200m) Gara de Est Scoala Gimnaziala Ferdinand acces facil catre cartierele Doamna Ghica Pantelimon Iancului Obor si de aici catre centru este aproape de piata Obor si la cateva statii de autobuz de gurile de metrou P. Iancului si Obor.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
curent electric
Gaze
Parcare