11.000 €

Dorobanti, Piata Romana, cladire de birouri

Bucuresti, 24 feb, 12:27

Descriere anunt

Dorobanti, Piata Romana, cladire de birouri

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si biroul sa fie exact cel potrivit atat pentru business-ul, cat si pentru oamenii tai? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere Cladire de Birouri in zona Dorobanti – Piata Romana - una dintre cele mai cautate zone comerciale din oras – o destinatie pentru divertisment de inalta calitate, shopping si succes in afaceri.

Spatiul de birouri de lux din cadrul centrului de afaceri din Piata Romana defineste imaginea unui profesionist de prestigiu in relatia cu vizitatorii,

Cladirea construita in 2014, dupa standarde inalte de calitate, este localizata in inima capitalei Romaniei, un oras care reprezinta aproximativ 15 % din PIB-ul tarii si aproximativ un sfert din productia industriala. Este la un pas de bine-cunoscuta Piata Romana si aproape de un numar mare de restaurante, cafenele, centre comerciale, dar si de unitati de invatamant si cladiri guvernamentale.

Fiecare dintre spatiile corporative beneficiaza de facilitati de clasa A, inclusiv sisteme de climatizare, lumina naturala canalizata prin ferestre construite pe toata inaltimea camerei si o retea Wi-Fi super rapida, cu acoperire pe intreaga suprafata. Cladirea insumeaza 581 mp dispusi pe 5 etaje, beneficiaza de 2 lifturi, 2 bai pe fiecare etaj si numeroase locuri de parcare.

De ce sa faceti aceasta alegere pentru viitorul business-ului dvs?

• O locatie centrala, cu excelente legaturi de transport public catre restul orasului;

• O cladire moderna, impresionanta si stimulanta, modelata pe baza valorilor comerciale;

• O distanta de numai cativa pasi pana la magazinele, restaurantele si facilitatile din apropiere.

Cod oferta: 1088113

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Parcare

Acces

Statii metrou Timp
Piața Romană 8 min.
Ștefan cel Mare 11 min.
Piața Victoriei - M1 M2 19 min.