2.000 €

Voluntari, IF

  • Suprafata 300
  • Curte 130
  • 5
  • Mobilata
  • Utilata
Voluntari, 15 apr, 00:00

Descriere anunt

Voluntari, IF,

welcome to the White House, oferim spre inchiriere vila in duplex structurata in S+P+E+M, in zona Pipera (Voluntari IF).

Detalii suplimentare

Ne adresam pietei exclusiviste imobiliare, in special persoanelor moderne si celor care prefera designul minimalist, contemporan, plin de stil in detrimentul celui traditional si va prezentam aceasta vila, amplasata convenabil intr-o zona linistita din Pipera, pe strada cu acces privat.

Duplexul este structurat in S+P+E+M si dispune de camere spatioase si confortabile. Este complet mobilata si utilata, cu finisaje deosebite, electrocasnice premium, sistem audio BOSE interior/exterior, sistem de supraveghere video, garaj pentru o masina si 2 locuri de parcare in fata casei. Incalzire in pardoseala parter.

Datorita proximitatii sale fata de scoli si gradinite, casa este un inceput ideal pentru o familie cu copii, fiind totodata foarte aproape de centrele de relaxare, comerciale si de afaceri. Este important sa mentionam ca suntem pet friendly, asadar prietenul tau patruped este binevenit.

Cei 300 mp ai casei sunt bine intrebuintati:

- Subsolul consta intr-o camera, care poate avea multiple intrebuintari in functie de necesitati;

- La parter veti gasi un living de dimensiuni considerabile, cu zona de luat masa si vedere direct spre gradina de vara, perfecta pentru a servi cea mai buna cafea. Tot aici veti gasi o bucatarie placuta, dotata cu toate electrocasnicele necesare, o baie cu cabina de dus, o debara, precum si o camera tehnica si acces direct catre garaj.

- Etajul consta in doua dormitoare matrimoniale-unul prevazut cu balcoan, un hol, un birou, o baie cu cada si un dressing foarte generos cu balcon de asemenea.

- Mansarda este foarte spatioasa, intinzandu-se pe toata suprafata camerelor de sub ea. Este un open-space, care poate avea multiple intrebuintari, oferindu-va posibilitatea de a o amenaja dupa propriile nevoi.

- Gradina este prevazuta cu mobilier din ratan si foisor, gratar electric, copaci si plante ornamentale si este iluminata.

Intreaga proprietate emana stil si este decorata la standarde moderne foarte ridicate. Este refugiul perfect pentru familii. Daca doriti sa va rasfatati impreuna cu familia si/sau cu prietenii, luati in considerare inchirierea acestei minunate proprietati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Fosa septica
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Alarma
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice
Garaj