1.300 €

VILA MODERNA IN SAFTICA, O OAZA DE LINISTE APROAPE DE BUCURESTI

  • Suprafata 155
  • Curte 700
  • 5
  • Mobilata
  • Utilata
Ilfov, 10 iul, 10:12
Urca primul in lista

Descriere anunt

VILA MODERNA IN SAFTICA, O OAZA DE LINISTE APROAPE DE BUCURESTI

Catoma Property Invest va recomanda o proprietate unica in Saftica, o vila individuala cu o gradina matura si generoasa menita sa relaxeze si sa deconecteze.

La parter se deschide cu generozitate un spatiu luminat natural cu accente de decor ce nuanteaza distinct fiecare zona:

* livingul cu zona de relaxare si un spatiu de luat masa cu o vedere frumoasa catre curte.

* o bucatarie deschisa cu un geam generos pozitionat deasupra chiuvetei ce aduce multa lumina naturala in zona de lucru a acesteia.

* un dormitor pentru oaspeti

* o baie

* camera tehnica si de depozitare unde se afla si masina de spalat rufe.

* holul de acces ce deserveste aceste spatii si din care se face accesul catre nivelul urmator pe o scara interioara cu spatii de depozitare.

La etaj regasim alte trei dormitoare la fel de luminoase, doua din ele deservite de baie proprie cu peretii despartitori din sticla securizata fapt ce confera un aspect atat de contemporan si plin de personalitate.

Dormitorul matrimonial beneficiza de o zona de dresssing in spatele patului si de un balcon.

Curtea si terasele pot fi accesate direct din living, in zona de luat masa.

Oriunde intorci privirea descoperi finisaje de calitate, accente de decor cu gust alese iar intre dotarile acestui modern spatiu putem enumera dispozitivele de aer conditionat din fiecare camera, infolierea termica a suprafetelor vitrate (mai multa racoare vara si mai cald iarna), curentul trifazic si sistemul de alarma cu monitorizare Teamguard.

Arhitectura casei este una exclusivista si functionala,

gandita sa ofere un confort ridicat pentru o familie generoasa.

Curtea amenajata cu gazon ofera o oaza de relaxare cu spatii de joaca, terase si un foisor mobilat, gandit ca o zona de luat masa alaturi de prietenii ori cu familia.

Tot in curte regasim si o zona pavata menita sa asigure 4 locuri de parcare iar portile de acces catre aceasta zona pot fi actionate electric.

Pentru a descoperii toate avantajele oferite la inchirierea acestui fermecator spatiu programeza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti. Va garantam seriozitate promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul tranzactiei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Fosa septica
Aer conditionat
Gaze
Canalizare