2.000 €

Universitate, inchiriere 245 mp etaj 1 in vila open space 65mp, 50 mp

  • Suprafata 245
  • Curte 730
  • 6
  • Nemobilata
  • Neutilata
  • Universitate ...9 min.
Bucuresti, 11 iun, 16:07

Descriere anunt

Universitate, inchiriere 245 mp etaj 1 in vila open space 65mp, 50 mp

Daca va doriti pentru firma dumneavoastra un spatiu situat intr-o locatie ultracentrala, intr-un imobil reprezentativ excelent pozitionat si cu vizibilitate maxima atunci s-ar putea ca acest spatiu sa fie exact ceea ce cautati!


Se inchiriaza etajul 1, un spatiu reprezentativ ce are camera principala in suprafata de 65 mp, iar a 2-a incapere ca marime, o suprafata de 50 mp care este etajul cel mai reprezentativ din vila propusa spre inchiriere.


Exista casa scarii, ce permite intrarea separata si independenta a fiecarui nivel.


Aceasta vila este situata in zona Universitatii una dintre cele mai renumite si cautate locatii din Bucuresti.


Pentru cei ce doresc sa fie unici si sa aiba o vila reprezentativa cu caracter si personalitate care sa-i reprezinte si in acelasi timp s-au saturat de birourile din "sticla si inox"aceasta vila reprezinta o ocazie unica.


Datorita compartimentarii eficente si a versatilitatii spatiului interior o recomandam inspecial pentru activitatea de birou. Suprafetele generoase camerele mari scaldate de lumina soarelui si accesibilitatea fac din aceasta bijuterie o alternativa la caldirile de birouri.


Incaperea principala a etajului care reprezinta totodata si incaperea principala a intregului imobil si ale carei 5 geamuri generoase le remarcam pe fatada principala are o suprafata de 65 mp (1123 X 581) si o inaltime de 4 ml


Printre avantaje mai mentionam:


- 3-5 minute fata de metroul de la Universitate


- posibilitatea inchirierii a 2 locuri de parcare in curtea proprie (se inchiriaza cu 50 euro/luna locul de parcare)


- pozitionarea in aproprierea a 4 cladiri de birouri


- posibilitatea desfasurarii activitatii a unui numar de pana la 35 de personae


- organizarea separate pe compartimente datorita existentei unei scari commune obtinandu-se astfel individualitatea fiecarui etaj


Vila este structurata in D+P+2 


In decursul timpului vila a fost inchiriata unor firme puternice si peprezentative(cum ar fi grupul RTC si Antalis) cat si unei institutii de cultura: Teatrul National de Opereta. 


Costul de mentenanta al imobilului este in valoare de 350 euro/luna (1,2 euro/mp), iar cele doua locuri de parcare rezervate acestui nivel se inchiriaza cu 50 euro fiecare loc. Reulta astfel un cost final de 2.450 euro/luna

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Gaze
Canalizare

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 9 min.
Piața Romană 19 min.
Piața Unirii 19 min.