1.000 €

Tineretului intrare parc, zona deosebita

  • Suprafata 116
  • Curte 60
  • 5
  • Nemobilata
  • Neutilata
Sector 4, 01 iul, 19:27

Descriere anunt

Tineretului intrare parc, zona deosebita

casa 5 camere, parter + pod, la 10 metri de intrarea in parcul Tineretului si 150 de parcul Carol, 116 mp construiti, curte 60mp, zona deosebita, linistita, necesita renovare, ideal locuinta / birou,

Detalii suplimentare

Inchiriere casa 5 camere, Subsol +Parter + Pod langa una din intrarile in Parcul Tineretului la 10 metri de accesul in parc.

Avem placerea sa va prezentam o casa pentru inchiriat situata langa U-Center - noua cladirea de birouri de langa metroul Tineretului, Parcul Carol si Parcul Tineretului.

Imobilul se afla pe strada General Mihail Cerchez, la 10 metri de intrarea in parcul Tineretului si 9 minute de metrou. Locatia deosebita a imobilului langa o zona frumoasa a parcului Tineretului, langa lac, aleile si zonele verzi, langa spatiile de joaca si sport aduc un plus de valoare celor care doresc un spatiu aproape de natura, unde pot practica diverse sporturi, alerga in aer liber, pot sa iasa cu copii la joaca, se pot relaxa intr-un hamac sau pot lucra din parc asezati pe o patura, la mai putin de 50m de casa.

Doar traversand Bulevardul Serban Voda se intra in Parcul Carol - o amenajare peisagistica si o vegetatie extraordinara, cu aleile si zonele sale pline de istorie.

Mijloacele de transport in comun sunt la 3 minute iar meroul Tineretului la 9 minute. In apropiere se afla gradinite, scoli, Liceul Sincai, deasemnea Piata Norilor si numeroase supermarketuri.

Imediat, la intrarea in parc se afla numeroase zone verzi pentru plimbari, alergare, joaca cat si terenuri pentru cei mici sau pentru practicarea diverselor sporturi cu mingea. Sala Polivalenta si Palatul Copiilor se afla la 15minute de mers pe jos, iar langa se afla Clubul Daimon cu piscina, terenuri de tenis, restaurante si terase intr-o zona minunata si verde a parcului, alaturi de Cafeneaua Actorilor, Oraselul Copiilor si alte zone pentru distractie, relaxare sau joaca.

Casa se afla in zona protejata Serban Voda, intr-o parcelare istorica cu vechime de peste 100 ani, pe un lot de 200mp, cladirea are Parter si Pod, cu o amprenta de 116mp construiti, 5 camere si o curte de aproximativ 60mp..

Beneficiaza de toate utilitatile si are centrala proprie. nteriorul casei are instalatiile electrice schimbate. Camerele comunica prin intermediul unui hol central si pot avea, dupa renovare, o compartimentare decomandata sau semidecomandata.

Nivelul actual al functiunilor si dotarilor este mediu si necesita renovare in functie de destinatia locatarului.

Ideala pentru locuit, birouri, atelier creatie si arte, afterschool, mixt.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
Beci/pivnita
Gaze
Canalizare
Internet