5.650 €

Soseaua Kiseleff

  • Suprafata 600
  • Curte 50
  • 10
  • Nemobilata
  • Neutilata
  • Aviatorilor ...9 min.
Bucuresti, 05 dec, 16:12

Descriere anunt

Soseaua Kiseleff,

vila de lux, situata in zona cea mai selecta a capitalei, zona cu foarte multe reprezentante diplomatice, in apropierea parcului Herastrau pe unul dintre bulevardele cele mai circulate;

Detalii suplimentare

Proprietatea este incadrata intr-o parcelare interbelica, compusa din 6 proprietati distincte, cu terenurile si servitutile aferente, fiind o oaza de liniste, propiceoricarei activitati cu profil de reprezentanta.

Stilul ‘’Micului Paris’’ este reprezentat in forma autentica, accesul privat si aleile cu multa vegetatie confera intimidate si siguranta.

Proprietatea a fost reconditionata si renovata in cel mai mic detaliu, fiind folosite materiale de foarte buna calitate, fara a-i fi stirbita defel autenticitatea. Proprietatea are o suprafata desfasurata de circa 500 mp, cu amprenta la sol de aproximativ 150 mp si este compusa din demisol, h parter, etaj si mansarda. Totodata este singura proprietate care detine 9 locuri de parcare exterioare si unul in garaj, modernizat, cu porti electrice. Curtea interioara, beneficiaza de intimitate.

Accesul la proprietate se face din Bld Kiseleff

Demisol - 145 mp, parter- 156 mp, etaj - 143 mp, mansarda - 36mp

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Living
Aer conditionat
Gaze
Recent renovata
Canalizare
Terasa
Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
Aviatorilor 9 min.