3.500 €

Primaverii, Dorobanti, Televiziune, Aviatorilor

  • Suprafata 256
  • Curte 233
  • 7
  • Mobilata partial
  • Utilata
  • Stația Aviatorilor (M2) ...5 min.
Bucuresti, ieri, 13:20

Descriere anunt

Primaverii, Dorobanti, Televiziune, Aviatorilor,

3 min. metrou Aviatorilor, vila cocheta, singur curte, d+p+e+m, 7 camere 256 mp, curte libera pe 3 laturi 160 mp (terasa, gradina, parcare), 4 grupuri sanitare, 5 ac.

Detalii suplimentare

Va oferim spre inchiriere o vila stil Maur situata in cartierul Primaverii, la intersectia strazilor Amiral Constantin Balescu si Barbu Iscovescu, in vecinatatea Parcului Herastrau si la 3 minute de Metrou Aviatorilor.

Vila a fost construita in anul 1938, pe structura cu stalpi si plansee din beton si cu pereti din caramida, renovata integral 1971 si 2002.

Suprafata de teren (in proprietate de la dobandire) este de 234 mp, cu dublu front stradal cu o deschiderea generoasa pe colt de 30 ml, imprejmuit de gard din beton cu inaltimea de 2 m, centura si stalpi din beton.

Curtea individuala libera 157 mp dispune de: parcare, gradina, terasa.

Parcarea: 2-3 locuri in curte (cu acces pe o poarta separata) si alte 6 locuri in fata imobilului.

Gradina imobilului cu suprafata verde generoasa, este amenajata cu flori, pomi fructiferi, ierburi aromatice, avand vegetatia matura.

Imobilul are 7 camere si este structurata pe: demisol, parter, etaj si mansarda, cu o impartire functionala, avand o suprafata de 77 mp/nivel cu suprafata utila de 206 mp, o suprafata totala de 256 mp si o suprafata construita de 305 mp, structurata astfel:

- la parter este o zona spatioasa cu living+dinning de aproximativ 40 mp, (cu acces pe terasa de aproximativ 50 mp, complet amenajata si cu loc de luat masa in curte), bucataria complet mobilata si utilata, 2 holuri si grup sanitar.

- la primul etaj sunt 2 dormitoare, deservite de o baie completa, un dressing si o zona cu spatiu de zi/timp liber/birou

- la mansarda open space cu ferestre tip Velux, holul si baia (cu dus si aerisire directa), au suprafata de aproximativ 55 mp, cu posibilitatide extindere a spatiului util.

- la demisol se afla 2 camere (birou/dormitor ocazional/sala de sport/spatiu depozitare), camera tehnica, (toate cu ferestre directe catre curte) si grup sanitar cu dus.

Imobilul are 2 scari interioare, una la intrarea din fata care ajunge la etaj si a doua, cu acces din spate, coboara la subsol si urca pana la mansarda (suprafata construita de 305 mp include si cele 2 scari).

Dotari: ferestre termopan pvc, incalzire centrala termica + calorifere schimbate; 5 aparate de aer conditionat, parchet, gresie, faianta, plase insecte, alarma, internet fibra optica.

In vecinatate se afla Parcul Herastrau, Parcul Bordei, sedii bancare, sedii business, scoala, gradinita, sala fitness, cafenele, restaurante, hotel, cabinete medicale, loc de joaca pentru copii.

Pretabila locuinta, birouri, clinica, gradinita, after scool.

Chirie 3500 euro declarata la ANAF.

Posibilitate de vanzare la 870.000 euro.

Acte pregatite (cadastru, intabulare, certificat energetic).

Un singur proprietar.

Nu are legi in istoric.

Nu este monument istoric.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Canalizare
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata

Acces

Statii metrou Timp
Stația Aviatorilor (M2) 5 min.