Prima Inchiriere, Vila Individuala, Cocheta, langa padure, eficienta energetica

4.299 €

Prima Inchiriere, Vila Individuala, Cocheta, langa padure, eficienta energetica

4.299 €
Caracteristici
Suprafata 659 Curte 900 15
Descriere
LUX - view 360 grade - Servicii de administrare&menaj incluse
Va prezentam o proprietate armonioasa si placuta, in detalii, cu teren generos, amplasata intr-o zona linistita de case noi, din proximitatea padurii Motoc, ce se remarca prin structura solida (beton monolit), design-ul arhitectural cu influente mediteranee, cat si prin calitatea premium a tuturor materialelor folosite.
Dintre beneficiile proprietatii as enumera:
- este o casa solara, cu zone vitrate generoase - orientarea zonelor de zi - SE si SV.
- gradina este perena, matura, ingrijita si prevazuta cu sistem de irigatie automatizat, alimentat cu apa din put de mare adancime
- lipsa poluarii aerului si a poluarii fonice
- luminozitatea naturala placuta si costuri de intretinere optimizate (panouri solare, incalzire in pardoseala, put de adancime, sistem irigatie)
- acces facil catre Bucuresti - cel putin 3 drumuri de acces
- la demisol sunt amplasate: parcajul pentru 1 automobil (cu posibilitatea extinderii pentru parcarea a 2 automobile), sala de fitness, spatii pentru hobby, spatii tehnice si auxiliare (centrala termica, hidrofor, spalatorie, crama, pivnita, debarale etc.). Accesul auto la demisol se realizeaza dinspre sud-est, prin intermediul unei rampe carosabile.
- parterul - este in fapt un Hoch-parter si include un hol de intrare mare cu dressing, birou orientat spre fatada sud-est, beneficiind de acces direct de pe terasa exterioara acoperita, un grup sanitar de serviciu, precum si casa scarii.
- hol de acces de suplimentar pentru zona centrala a fatadei nord-est, la nivelul casei scarii dintre demisol si parter.
- zona de living room, orientat atat spre sud-vest si luminos pe toata durata zilei, cat si spre nord-vest, cu perspectiva spre gradina perena superb amenajata si intretinuta, zona de zi ce include semineu, zona de biblioteca-studiu, zona pentru relaxare, loc de luat masa.
- in zona de nord si nord-est a parterului (beneficiind de lumina constanta), au fost amplasate bucataria si dependintele aferente acesteia (camara, debara).
- atat din bucatarie cat si din living se poate iesi pe terasa partial acoperita, situata la fatada nord-vest si de aici, se poate cobori in gradina cu caracter mai intim, din spatele locuintei.
Etajul 1 - include patru dormitoare, un hol de etaj generos, trei bai, balcoane, terasa si zone de dressing
- dormitorul matrimonial a fost amplasat in zona de nord-vest a etajului, orientat spre gradina din spatele imobilului, fiind prevazut cu o zona de dressing generoasa, doua bai si o terasa cu dimensiuni remarcabile.
Etajul 2 este compus dintr-o camera tip birou si o terasa circulabila de peste 135mp ce asigura o priveliste la 360 grade a zonei - versatila in utilizare.
- costurile de intretinere sunt reduse, sistem de incalzire prin pardoseala, panouri fotovoltaice, sistem de irigare automatizat, put de mare adancime pentru piscina, sistem vacuum cleaner pe nivel, curent trifazic.
Va stau cu drag la dispozitie pentru mai multe informatii.
Cod oferta: 1714393
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Terasa
Optiuni exterior
Garaj
100 vizualizari Ilfov, Mogosoaia, ieri, 16:40
Video