1.100 €

Casa in Pipera, mobilata, langa padure! Parcare 2 masini. 1100 EURO

  • Suprafata 120
  • Curte 50
  • 3
  • Mobilata
  • Neutilata
Bucuresti, 09 dec, 14:20

Descriere anunt

Casa in Pipera, mobilata, langa padure! Parcare 2 masini. 1100 EURO

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.

Aducem spre inimile dvs spre inchiriere o vila in Pipera, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.Casa tip Townhouse de inchiriat. Casa nu a fost inchiriata niciodata. Easy-box la poarta.

Vila face parte dintr-un ansamblul rezidential Avangarde Forest 6, cartier civilizat si curat la cateva minute de padurea Boldu Cretuleasa. Zona este foarte linistita, avem in apropiere (1-2 minute) statia de autobuz pentru 3 autobuze care ajung rapid in Bucuresti, in diverse zone (Mall Baneasa, Mall Promenada, Tei, Pantelimon). Accesul se face din mai multe parti. Absolut toate strazile sunt asfaltate, atat in complex cat si in afara lui.

In proximitate: Pipera Plazza, Mall Promenada, Mall Baneasa. Acces rapid (4 minute) la autostrada A3 sau centura Bucuresti.

Dispunem de toate utilitatile: apa de la reteaua orasului, canalizare, canalizare pluviala, gaz, electricitate, internet fibra optica, etc.

Constructie 2018(locuita doar de proprietar de la inceputul lui 2019), compusa din parter, etaj si loft, astfel:

La parter avem

- bucatarie deschisa cu mobilier premium din MDF, electrocasnice de top (incl. masina spalat vase, etc)

- dining

- Living

- baie

- Spatiu de depozitare (masina spalat rufe, masina uscat rufe).

La etaj avem doua dormitoare luminoase cu doua bai, una pentru fiecare dormitor in parte.

Urmatorul etaj este un loft, un spatiu forte util - noi l-am configurat ca birou si spatiu de depozitare; clientul si-l poate reconfigura cum doreste.

Casa dispune de o curte de 25mp (5x5) care este pavata in pondere de 80%, restul este amenajat cu vegetatie. Curtea dispune de rigole cu scurgere pluviala.

Casa dispune de 2 locuri de parcare, in fata casei.

Incalzirea se face prin pardoseala in toata casa. Facturile de gaz sunt ridicol de mici in mijlocul iernii. Incalzirea se face pe zone termostatate individual. Toate suprafetele vitrate sunt tripan(3 foi de geam).

Racirea se face cu aer conditionat Daikin + wireless (aplicatie)

Iluminarea in cea mai mare parte a casei este de tip smart (aplicatie smartphone).

Dormitoarele dispun de rulouri electrice cu telecomanda

Intrucat este o casa mare, bine ecranata si greu de patruns cu wireless-ul, am instalat sistem profesional Unifi cu antene pe etaje. Toate etajele sunt cablate cu retea RJ45 si conectate intr-un rack la intrarea in casa.

Casa este protejata cu alarma profesionala. Poate fi in orice moment conectata la dispecerat de interventie rapida. Si alarma are aplicatie pe telefon (armare, armare partiala parter pentru noaptea, dezarmare, vizualizare miscare in fiecare zona, etc). Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Aer conditionat
Gaze
Canalizare