7.500 €

Iancului metrou inchiriere vila pretabil clinica birouri sala sport

  • Suprafata 1.272
  • Curte 1.147
  • 15
  • Nemobilata
  • Neutilata
  • Piata Iancului ...8 min.
Bucuresti, 05 nov, 08:21

Descriere anunt

Iancului metrou inchiriere vila pretabil clinica birouri sala sport

oferta exclusiva. Inchiriere vila Iancului metrou pretabil clinica birouri sala sport petreceri etc.

As incepe sa descriu proprietatea din fotografi doar prin ati spune ca daca esti in cautarea unui spatiu in care sa iti desfasori activitatea dar sa si ai parcarea ta proprie si sa nu treci prin stresul cautarii unui loc de parcare minute in sir, stim cu toti ca in mirificul nostru oras locurile de parcare nu sunt suficiente, dar aici it vei parca masina cand vei veni la BIROU in subteran unde sunt 12 locuri de parcare pe o suprafata de aproximativ 200 de mp.

Imobilul a fost construit in anul 2012 pe cadre de beton, caramida phorotem si izolat interior si exterior.

SUBSOSUL are o suprafata totala de 247 mp si dispune de 2 spatii de depozitare si camera tehnica unde sunt montate cele 2 centrale termice BUDERUS care iti vor asigura caldura in cascada pe timp de iarna.

PARTERUL are o sufrafata totala de 245 mp si are in componenta sa 4 camere, 2 grupuri sanitare si bucatarie open space cu una din cele 4 camere pe care o putem numi Living, aceasta are o suprafata de aproximativ 62 mp (din cei 245 mp), 2 dormitoare cu balcon propriu si un vestibul cu o spurafata de 37 mp (tot din cei 245).

ETAJUL 1 cu o suprafata totala de 268 mp de asemenea compus din 4 camere, 2 grupuri sanitare si bucatarie open space, impartirea fiind identica cu cea de la parter.

ETAJUL 2 cu suprafata totala de 268 mp, compus tot din 4 camere, 2 grupuri sanitare si bucatarie open space, impartirea fiind identica cu cea de la etajul 1.

MANSARDA are o suprafata totala de 270 mp din care 175 reprezinta terasa, interiorul este open space cu spatiu pentru bucatarie.

Sufrafata totala a terenului este de 1147 mp din care amprenta la sol a cladirii este de 283 mp.

Cam ce poti sa faci cu spatiul asta imens as cam avea o gramada mare de ideei, dar daca le scriu aici te plictisesti asa ca apeleaza numarul de telefon afisat si hai sa programam o vizionare.

PRET 7500 euro/luna

Modalitate de inchiriere 1 luna Avans 1 Luna Garantie.

Acces

Statii metrou Timp
Piata Iancului 8 min.
Obor 18 min.
Piata Muncii 19 min.