1.290 €

Casa individuala, Barbu Vacaresecu, Tei

  • Suprafata 210
  • Curte 250
  • 5
  • Mobilata partial
  • Utilata partial
Bucuresti, azi, 16:11
Urca primul in lista

Descriere anunt

Casa individuala, Barbu Vacaresecu, Tei,

Catoma Property Invest are placerea sa va ofere spre inchiriere o frumoasa vila, aflata pe o strada linistita, in zona de case a cartierului Tei, in proximitatea bulevardului Barbu Vacarescu.

Suprafata terenului este de aproximativ 250 mp, cu amprenta casei de aproximativ 100 de mp, iar suprafata utila este de 210 mp distribuita pe 2 niveluri, la care se adauga un pod inalt de 4 m pe zona din mijloc, spatiu ce poate fi amenajat pentru o extindere viitoare a zonei de locuit si un subsol ce poate deservi ca spatiu de depozitare suplimentar.

Spatiul acestei vile este alcatuit la parter din living si doua camere ce comunica cu acesta, holuri de acces, baie cu cada si bucatarie, iar la etaj pe un hol se face accesul catre alte doua camere, o baie cu cada si zona de pod de care aminteam mai sus.

Zona de curte de la parter are in jur de 25 de mp si poate fi amenajata ca un spatiu de recreere ori de luat masa.

In fata casei, pe deschiderea de la strada, se mai pot parca 2 chiar 3 autoturisme.

Din zona in care se gaseste acasta vila se poate ajunge in cel mai scurt timp cam oriunde in Bucuresti datorita statiei de metrou Stefan cel Mare si a mijloacelor de transport din zona, iar in imediata proximitate a acestei proprietati se afla scoli si gradinite, supermarketul Kaufland, piata Floreasca, cartierul Dorobanti, terase si cafenele si nu in ultimul rand numeroase zone verzi (parcul Floreasca, parcul Verdi, complexul sportiv Tei chiar pe malul lacului).

Spatiul acestei case este potrivit atat pentru cei ce doresc sa locuiasca cat si acelora ce doresc inchirierea in vederea intemeierii unui sediu de firma.

Se urmareste inchirierea pe termen lung, prioritate avand persoanele ce ofera stabilitate in acest sens, alte intelegeri referitoare la acesti termeni putand fi discutate.

Pentru a descoperi avantajele oferite la inchirierea unui astfel de spatiu si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Gaze
Canalizare