1.000 €

Bucurestii Noi, Damaroaia, Pajura, Chitila

  • Suprafata 124
  • Curte 430
  • 4
  • Mobilata
  • Utilata
  • Laminorului ...10 min.
Bucuresti, 19 iul, 11:09

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Damaroaia, Pajura, Chitila,

via cu curte proprie, gradina foarte frumos amenajata, 4 camere, 2 bai, 145mp, loc parcare in curte, centrala termica cu boiler, complet mobilata si utilata, aragaz cu hota, frigider, masina de spalat,

Detalii suplimentare

Va propunem spre inchiriere o deosebita vila situata in cartierul Bucurestii Noi, o adevarata oaza de liniste si verdeata. Casa are 4 camere dintre care 2 dormitoare, o camera de musafiri, 2 bai, un living generos cu bucatarie open space.

Terenul este de 430m2 si este curte proprie foarte frumos amenajata cu o terasa din lemn, cu gazon si diferiti pomi. Proprietatea are suprafata utila de 145m2, loc de parcare in curte sau in fata curtii si la constructia acesteia s-au utilizat materiale de cea mai buna calitate: structura de beton armat, acoperis de tabla tip Lindab, izolatie termica exterioara, ferestrele de tamplarie PVC cu geam termopan Rehau, centrala termica cu boiler incorporat (80L).

Vila se inchirieaza complet mobilata si utilata, avand aragaz cu hota de aerisire, frigider, masina de spalat rufe, Smart TV Samsung 101cm, mici electrocasnice, mobilier din lemn masiv cu cateva piese unicat.

Pentru orice detalii, nu ezitati sa ma contactati. Pret negociabil. ID intern: SS4503

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
2+ gr. sanitare
Living
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Canalizare
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata

Acces

Statii metrou Timp
Laminorului 10 min.
Parc Bazilescu 13 min.