1.200 €

Brancoveanu, vila Avellana-de inchiriat

  • Suprafata 184
  • 4
  • Mobilata
  • Utilata
  • Constantin Brancoveanu ...11 min.
Bucuresti, 11 oct, 12:14

Descriere anunt

Brancoveanu, vila Avellana-de inchiriat

De inchiriat vila in zona Brancoveanu. Construita din caramida atat la exterior cat si la interior, vila Avellana are 4 camere, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, o bucatarie.

Detalii suplimentare

Vila Avellana este printre putinele proprietati aflate la inchiriere care sa ii ofere viitorului proprietar 2 oportunitati. Poti inchiria proprietatea impreuna cu familia. Sotia poate deschide langa casa salonul de infumusetare mult visat. Sotul poate deschide magazinul pentru pescari sau un petshop sau pot opta pentru a deschide ceva impreuna. Optand pentru una din oportunitati iti ofera privilegiul de a detine propria afacere langa casa, scutind deplasarile lungi.

S+P+1+M este regimul de inaltime al acestei proprietati si poate deservii pe aceasta compartimentare o familie cu 1 sau 2 copii fiind ideala si prin prisma dublei deschidere si a compartimentarii spatiului interior.

Astfel, suprafetele sunt ideale unui cost de intretinere de 650 lei pe timp de iarna, la gaze. Asta inseamna regii scazute pe timp racoros si aproape inexistente pe timp de vara. Construita din caramida atat la exterior cat si la interior, Vila Avellana are 4 camere, 2 grupuri sanitare,2 balcoane, o bucatarie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brancoveanu 11 min.
Eroii Revolutiei 19 min.