1.200 €

Brancoveanu, Vila Avellana de inchiriat

  • Suprafata 184
  • Curte 220
  • 4
  • Mobilata
  • Utilata
  • Constantin Brancoveanu ...16 min.
Bucuresti, 24 oct, 17:23

Descriere anunt

Brancoveanu, Vila Avellana de inchiriat

De inchiriat vila in zona Brancoveanu. Construita din caramida atat la exterior cat si la interior, vila Avellana are 4 camere, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, o bucatarie.

Detalii suplimentare

Vila Avellana este printre putinele proprietati aflate la inchiriere care sa ii ofere viitorului proprietar 2 oportunitati. Poti inchiria proprietatea impreuna cu familia.

S+P+1+M este regimul de inaltime al acestei proprietati si poate deservii pe aceasta compartimentare o familie cu 1 sau 2 copii fiind ideala si prin prisma dublei deschidere si a compartimentarii spatiului interior.

Astfel, suprafetele sunt ideale unui cost de intretinere de 650 lei pe timp de iarna, la gaze. Asta inseamna regii scazute pe timp racoros si aproape inexistente pe timp de vara.

Construita din caramida atat la exterior cat si la interior, Vila Avellana are 4 camere, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, o bucatarie, si un supbsol pentru depozitare, mobilata si utilata.

Pentru cei care nu cunosc zona, trebuie specificat ca se afla la 10 minute de mers cu masina de statia de metrou Brancoveanu si parcul copiilor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Garaj

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brancoveanu 16 min.