Bucuresti, zona centrala, parcul Carol

15 €

Bucuresti, zona centrala, parcul Carol

15 €
Caracteristici
Suprafata utila 106 mp Sp. comercial
Descriere
Spatiu comercial strada Parcul Carol
106 mp, compartimentat (5 incaperi) toate utilitatile (inclusiv trifazic), 2 intrari, strada circulata, locuri de parcare in fata, direct proprietar, 15 euro/ mp, termen lung
Detalii suplimentare
Spatiu comercial la strada foarte circulata (si masini si pietoni) pe strada care face legatura intre Pta Regina Maria si Parcul Carol, in centru (la limita centrului vechi) accces unic 24h/24, fara vecini, cu intrare direct din trotuar, recent finisat, 106 mp utili + 14 mp demisol (pentru depozitare), 4 spatii separate + 2 intrari distincte din strada + hol + chicineta + toaleta cu dus + WC de serviciu in spate, toate utilitatile (centrala proprie, aer conditionat alarma, sistem de camere video, trifazic, rulouri de securitate pentru ambele intrari), securitate maxima.
Spatiul are locuri de parcare in fata, pe trotuar (6 locuri- ale primariei) si inca un numar similar de locuri de parcare pe partea cealalta a strazii, care pot fi folosite pentru clienti (strada e foarte circulata, dar cu sens unic), iar la 50 mp e intarea de la Parcul Carol, cu parcare de primarie cu plata. Costul unui loc de parcare ne-exclusiv e de 60 de lei / 12 euro/ luna.
Se potriveste pentru: servicii catre populatie/ servicii de infrumusetare, banca, firma de jocuri de noroc, reprezentanta comerciala, cabinet medical, magazin.
Exista posibilitatea ca spatiul sa fie prelungit cu un spatiu la etaj, care e terasa imobilului, de 200 mp. Accesul la terasa nu e inclus in acest pret. Daca luam in considerare si terasa spatiul e bun pentru un restaurant.
119 vizite 02 Feb, 10:45
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..