800 €

Barbu Vacarescu, 3 camere nou, incalzire pardoseala, Complex 102 The Address, parcare subterana

Bucuresti, 22 iul, 05:55

Descriere anunt

Barbu Vacarescu, 3 camere nou, incalzire pardoseala, Complex 102 The Address, parcare subterana

Mai sunt la inchiriere apartamente cu 3 camere tip: Family 1 (etaj 7 si 8), Family 2 (etaj 7 si 8), Family 3 (etaj 2) si Family 5 (etaj 8).

102 The Address este cel mai nou proiect rezidential situat pe strada Barbu Vacarescu la nr. 102. Pasiunea pentru eleganta a dat nastere proiectului rezidential 102 The Address, un loc ce aduce aproape de tine armonia de acasa. Rafinamentul deosebit, designul modern, spatiul generos si confortul sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le gasesti mereu, de fiecare data cand revii acasa.

Cu acces direct din bulevardul Barbu Vacarescu, cladirea 102 The Address isi face prezenta vizibil printr-un design modern al materialelor din aluminiu si sticla laminata. Cu terase deschise, balcoane spatioase cu balustrade din geamuri securizate si ascensoare tip duplex, privelistea devine un atu al etajelor superioare. Bucura-te de confortul unui mix de facilitati, in cladirea 102 The Address.

Finisaje exterioare: material fatada cladire din aluminiu si sticla (LOW E) Saint Gobain 4 Seasons, placaj fatada din material ceramic, portelan si lemn cu cleme aparente, izolatie fatada prin termosistem, ventilata si mix, balustrada din sticla laminata si securizata, ascensoare tip duplex Schindler, compartimentari exterioare din BCA YTONG.

Finisaje interioare: centrala proprie Buderus (cu boiler incorporat), incalzire prin pardoseala, tamplarie aluminiu cu geam termopan tripan, radiatoare Vogel & Noot, parchet triplustratificat din lemn natural, faianta si gresie(Made in Italy) Porcelanosa, bucatarie deschisa, nemobilata, compartimentari interioare prin gipscarton Rigips/Siniat, obiecte sanitare Villeroy & Boch, baterii sanitare Kludi, prize si intrerupatoare Legrand-Bticino Matix, corpuri de iluminat Pelsan/Arlight.

Apartamentul decomandat tip Family 5 este situat la etajul 8 din 10 si vederea este spre spatele imobilulul. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran dar se pot oferi mai multe locuri de parcare.

Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 12 min.