3.200 €

Aviatiei, Herastrau, spatiu comercial sau birouri

  • Suprafata utila 210 mp
  • Sp. comercial
Bucuresti, 12 nov, 13:45
Urca primul in lista

Descriere anunt

Aviatiei, Herastrau, spatiu comercial sau birouri

Pozitie buna, stradal, pretabil activitate comerciala sau birouri, disponibil imediat.

Detalii suplimentare

Inchiriere spatiu in zona Herastrau - Aviatiei.

Cautati mai mult spatiu si un cadru modern pentru afacerea dvs? Acest spatiu de birou in zona Herastrau este locul potrivit pentru dvs si angajatii dvs!

Ocupati parterul al unui imobil cu 7 nivele care a fost construit in anul 2007. Aveti la dispozitie un open space, 1 receptie, 4 birouri individuale, 2 grupuri sanitare si o chicineta pe o suprafata de 210 mp utili.

Acest spatiu de birouri va permite sa va indepliniti activitatile de serviciu mult mai eficient, intr-un cadru aerisit, cu pereti inalti si geamuri lagi, care permit iluminarea uniforma si generoasa a intregii incaperi. Ca si repartizare sunt doua zone de lucru. La intrare este o zona de receptie si un open space. A doua zona include patru biruri individuale cu pereti din constructie usoara. Terasa are o suprafata de 50 mp.

Aici gasiti conditii optime pentru a lucra fara probleme: geamuri de tip termopan cu tamplarie din Pvc si aer conditionat; esti conectat la internet si cablu tv, sistem de alarma si paza non-stop, senzor incendii, centrala proprie.

Va desfasurati activitatea intr-o zona foarte avantajoasa, Herastrau - Aviatiei. Aveti acces facil catre zona de nord a orasului, cu multiple mijloace de transport.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala