700 €

Unirii, Camera de Comert ,90 mp

  • Suprafata 90 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Neutilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...12 min.
Bucuresti, 02 apr, 09:56

Descriere anunt

Unirii, Camera de Comert ,90 mp

1990 anul constructiei, apartament 4 camere de inchiriat pe Bulevardul Octavian Goga, 90 mp, etaj 7/9, nemobilat, recent zugravit, bloc de monolit, 1 balcon inchis

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Unirii va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 4 CAMERE UNIRII-CAMERA DE COMERT

Zona Unirii este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, pe Bulevardul Octavian Goga, in imobil cu acces stradal si vedere mixta din imediata apropiere de Bulevardul Unirii.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 al imobilului de 9 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 100 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 85 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 90 mp.

Mentionez ca apartamentul a fost recent zugravit !!

Constructia este finalizata in anul 1990, pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Unirii una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca aceast apartament situat pe Bulevardul Octavian Goga, sa devina spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Unirii dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Calea Calarasilor, Nerva Traian.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, aer conditionat, este orientat cardinal pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Octavian Goga, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-inchiriere-apartament-4-camere-unirii-camera-de-comert/2185

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 gr. sanitare
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 12 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 19 min.