650 €

Inchiriere apartament 4 camere Mosilor, metrou Bucur Obor

  • Suprafata 81 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metro M1 Obor ...8 min.

Descriere anunt

Inchiriere apartament 4 camere Mosilor, metrou Bucur Obor

Va propunem spre inchiriere un apartament de 4 camere ideal pentru o familie numeroasa sau pentru amenajarea biroului acasa. Situat la 5 minute de mers de statia de metrou Bucur-Obor, apartamentul are o suprafata totala de 90 mp intr-un bloc mai mult decat civilizat, reabilitat termic cu scara impecabila, situat in planul 2 astfel incat este ferit de zgomotul bulevardului.

Apartamentul este foarte spatios si luminos, este calduros datorita reabilitarii termice cu costuri mici la intretinere ce iarna nu depasesc 400 Ron pentru 4 persoane. Centrala termica a zonei este situata chiar in fata blocului si nu exista pierderi de caldura. Este mobilat modern cu finisaje de calitate: parchet, geamuri termopan aparat de aer conditionat in living, TV, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe. Apartamentul are 2 bai una dotata cu cada si cealalta cu cabina de dus si 2 blacoane inchise cu ferestre termopan.

Locuri de parcare se pot gasi cu usurinta atat in fata cat si in spatele blocului.

In imediata apropiere se afla statii STB, statia de metrou Bucur Obor la 10 minute, Banci, Gradinita 258 si gradinite particulare, Scoala gimnaziala 307, Scola Gimnaziala Maica Domnului, Scolile Gimnaziale nr 26 si 30, Liceul Dimitrie Cantemir, numeroase restaurante si supermarket-uri.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 8 min.
Piața Iancului - M1 19 min.