1.390 €

DUPLEX ROMANA, VILA INTERBELICA

  • Suprafata 170 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
Bucuresti, 05 iul, 13:06

Descriere anunt

DUPLEX ROMANA, VILA INTERBELICA

Catoma Property Invest are placerea sa va ofere spre inchiriere un deosebit apartament de tip duplex ce ocupa o mare parte din etajul unu (in jur de 60 mp) si intrega suprafata la mansarda (in jur de 110 mp) al unei frumoase vile ce a fost recent renovata si consolidata, construita intr-un stil neoromanesc ce se distinge prin expresivitatea conferita de volumele arhitectonice ale scarilor exterioare sau loggiilor care variaza in mod pitoresc aspectul fatadelor.

Pe toata suprafata camerelor podelele sunt din parchet masiv de stejar, la fel si impunatoarea scara interioara, iar spatiul este alcatuit din cele 4 camere ce pot fi recompartimentate in zona de mansarda, o bucatarie la care se poate renunta pentru a crea un spatiu suplimentar, spatii de depozitare, holuri generoase, o baie mare la mansarda si o toaleta de serviciu la etaj.

Intreg acest apartament, recent renovat, are multiple avantaje din care putem enumera centrala proprie ce reduce semnificativ cheltuielile la intretinere (existand si izolatie la interior cu vata minerala), parchetul din lemn de stejar in curs de reconditionare, aerul conditionat, acoperisul integral schimbat cu geamuri tip velux pentru a aduce cat mai multa lumina naturala la mansarda, pozitionarea centrala si foarte aproape de metrou si nu in ultimul rand ar trebui sa mentionam flexibilitatatea si seriozitatea proprietarului.

In imediata proximitate a acestei proprietatii se afla scoli de prestigiu, gradinite si universitatii, muzee si cafenele, piata si mijloace de transport in comun.

Spatiul ofera un deosebit avantaj celor ce vor sa se foloseasca de prestigiul oferit de arhitectura deosebita a acestei vile, pozitionata intr-o zona centrala si rezidentiala de vile asemenea ei.

Apartamentul poate gazdui birouri de arhitectura, avocatura ori notariat, cabinete stomatologice, ateliere vestimentare si nu numai.

Pentru informatii suplimentare si/sau vizionare va stam la dispozitie si nu ezitati sa ne contactati

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica