465 €

Drumul Taberei, apartament 4 camere complet mobilat si utilat etaj 2/4

  • Suprafata 81 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 04 oct, 11:39

Descriere anunt

Drumul Taberei, apartament 4 camere complet mobilat si utilat etaj 2/4

Va propun spre inchiriere un apartament superb cu 4 camere situat in Drumul Taberei pe Aleea Callatis . Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 niveluri are o compartimentare complet decomandata si are 2 grupuri sanitare. 


Apartamentul are finisaje moderne si de buna calitate. Peretii au fost tencuiti recent cu vopsea decorativa pardoselile sunt placate cu parchet laminat ferestrele sunt din pvc cu geam termopan inclusiv balconul usile interioare sunt moderne usa metalica este de buna calitate ( Maco ). Beneficiaza de 1 aparat de aer conditionat . 


Apartamentul este mobilat complet. Bucataria are mobilier realizat pe comanda si este dotata cu  electrocasnice Teka profesionale: cuptor din sticla si plita din sticla hota profesionala, toate marca Teka, masina de spalat Indesit, frigider profesional Liebherr. Sunt 3 dormitoare dintre care 1 matrimonial cu acces catre balcon si 2 dormitoare amenajate cu mobilier pentru copii ( Kika ). Dormitorul matrimonial are un dressing incapator realizat pe comanda pat matrimonial comoda si noptiere si este dotat cu un Tv. 


Livingul este foarte luminos si are doua zone : o zona de relaxare cu o canapea generoasa( extensibila)  si o zona de dining. Livingul este dotat cu TV Lg  si sistem Home Cinema Audio Samsung. Atmosfera este una calda si primitoare iar decorurile peretilor contribuie din plin la aceasta atmosfera ce iti confera o stare de bine. In zona mesei peretii sunt decorati cu piatra naturala iar ceilalti 2 pereti sunt decorati cu tapet si tencuiala decorativa. 


Spatiul este amenajat astfel incat sa satisfaca nevoile unei familii cu 2 copii. Pentru depozitare in afara dressing-ului creat in dormitorul matrimonial mai exista un al doilea dressing generos in holul de langa dormitoarele copiilor. In plus bucataria beneficiaza de camara foarte utila in special pentru doamne. Pentru lucrurile voluminoase mai exista o boxa la subsol si inca  spatiu la parter ( uscatoria) care se poate folosi  pentru biciclete carucioare anvelope etc. 


Apartamentul este dotat cu sistem de alarma si monitorizare video pentru camerele copiilor living si bucatarie. 


Toti peretii exteriori sunt termoizolati astfel incat pierderile de caldura sunt reduse la minim. Exista contorizare individuala pentru apa si caldura ( apometre si repartitoare). 


Exista un abonament activ la la Rds pentru tv si internet. 


Locatia este ideala pentru familiile cu copii mai ales ca in fata blocului se afla gradinita nr 230, scoala si 3 parculete moderne . Pentru cumparaturi puteti alege intre Mega Image, Lidl, Kauflad ,Auchan sau piata Valea Ialomitei, Piata Moghioros. Pentru cumparaturi masive aveti la alegere cele 2 mall-uri : Plaza Romania si Afi Palace Cotroceni situate la 5 respectiv 10 minute de mers cu masina. Pentru plimbari in aer liber, Parcul Moghiros, cel mai mare parc din Drumul Taberei se afla la 3 statii distanta.  Accesul catre mijloacele de transport este facil. Statia Ratb se afla la 100 m fata de bloc iar viitoarea statie de metoru la 200 m. 


In fata blocului se poate parca , sunt locuri de parcare fara plata. 


Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru mutat.

 


 


 


 


Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica