1.950 €

Dorobanti, Capitale, etaj in vila cu locuri de parcare

  • Suprafata 100 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
  • Piaţa Victoriei ...10 min.
Bucuresti, 09 nov, 12:38

Descriere anunt

Dorobanti, Capitale, etaj in vila cu locuri de parcare,

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un deosebit apartament de 5 camere cu o suprafata utila de 100 mp, situat pe intregul etaj 1 din cele doua etaje ale unui imobil interbelic din zona Dorobanti - Capitale.

Intrarea in acest generos apartament se face separat de etajul de la parter pe o scara frumoasa iar spatiul foarte luminos al acestuia este alcatuit dintr-un hol de primire cu o baie de serviciu, o camera mare si luminoasa cu un balcon tip terasa din care se ramifica celelalte camere la fel de luminoase datorita geamurilor mari ce pastreaza tamplaria orginala, doua dintre ele beneficiind de balcoane frantuzesti ce ofera rafinament acestei proprietati.

Apartamentul beneficiaza de centrala proprie pe gaze iar camerele sunt dotate cu aer conditionat. Inaltimea camerelor, a usilor cu geamuri din cristal, facilitatilor precum intrarea si curtea separata, cele 4 locuri de parcare (3 in curte si 1 loc in fata curtii) fac din acest spatiu apartamentul potrivit pentru sediu unei firme, al unui consulat ori chiar o frumoasa resedinta selecta.

Pentru a intelege avantajele acestei proprietatati va asteptam la vizionare.

ID intern: 533.

Acces

Statii metrou Timp
Piaţa Victoriei 10 min.
Stefan cel Mare 16 min.
Aviatorilor 18 min.