850 €

Dacia, Eminescu

  • Suprafata 117 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat partial
  • Ștefan cel Mare ...12 min.

Descriere anunt

Dacia, Eminescu

Un apartament cu stil si parfum de istorie, in zona centrala a capitalei. Te invit sa ma suni, sa stabilim o vizionare si discutam atunci mai pe-ndelete detaliile.

Comision 0%.

Detalii suplimentare

Un apartament cu stil si parfum de istorie, in zona centrala a capitalei

Zona Dacia - Eminescu a fost din todeauna considerata ca fiind una de o referinta aparte in Bucuresti.

Sa ai aici un birou sau resedinta personala, este in sine o declaratie dincolo de cuvinte despre tine si statutul tau in societate.

Foarte accesibila, usor de localizat sunt doar cateva dintre plusurile ce merita mentionate.

In momentul in care ai trecut pragul acestei proprietati care urmeaza sa devina biroul tau, sediul tau de firma sau locul pe care-l vei numi multi ani de acum in colo ACASA, vei constata ca ai ajuns intr-un apartament ce este mai mult decat in zilele noastre intelegem prin acest cuvant.

Situat la parterul inalt al unui imobil de 3 etaje construit in a doua parte a anilor 30', cu intrare separata fata de accesul spre celelate etaje, inca din casa scarii (proprietate personala) realizezi ca este "altceva" decat un apartament obisnuit.

Livingul generos, tavanul inalt, camerele ce pot fi dormitoare sau birouri in functie de ceea ce ai nevoie, totul renovat recent astfel incat elementele originale (cum ar fi parchetul si o parte de mobilier) sa se imbine armonios cu noul (toate uslie schimbate, gresia de pe hol, bucatarie, etc), inspira o atmosfera interbelica autentica, upgardata cumva la standardele zilelor noastre,

Mobilarea partiala iti ofera posibilitatea de a-ti pune propria amprenta asupra proprietatii personalizand-o asa cum iti doresti, existand totodata deschidere si pentru scoaterea elementelor de mobilier de care nu ai nevoie.

Ca bonus ai o camera cu geam la demisol ce poate indeplini functionalitati diverse de la camera de depozitare, arhiva, colt de lectura, etc (ultima data a fost un studio de muzica).

Tot ca bonus ai si o iesire spre curtea din spate pentru care se fac demersuri ca in viitor sa devina parte din proprietate, iar atunci o vei putea amenaja cum iti doresti pe timp de primavara, vara, toamna (si de ce nu, chiar si iarna).

Dar cum nicio descriere nu poate inlocui impresiile direct avute, te invit sa ma suni ca sa stabilim o vizionare si discutam atunci mai pe-ndelete detaliile. Comision 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 12 min.
Stația Piața Romană 17 min.
Piața Romana (M2) 18 min.