2.500 €

Calea Dorobantilor, rezidential, apartament 4 camere

  • Suprafata 160 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat partial
Bucuresti, 13 oct, 14:29

Descriere anunt

Calea Dorobantilor, rezidential, apartament 4 camere,

Pyf Real Estate are placerea de a va prezenta spre inchiriere un apartament de 4 camere, renovat recent, ce beneficiaza de o locatie deosebita in Nordul Capitalei.

Va propunem spre inchiriere garsoniera in zona Dorobantilor, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata pe strada Emanoil Porumbaru , in vecinatatea Parcului Herastrau, Mall-ului Promenada, DRPCIV Pipera si a Cladirilor de Birouri.

Apartamentul, dispune de camera cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie cu cada/ si bucatarie mobilata si utilata, gata sa isi primeasca viitorul chirias. Dupa cum se poate observa si din poze, apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 160 mp, fiind spatios si aerisit, suprafata balconului este de 9mp . Apartamentul dispune de centrala proprie, incalzire prin pardoseala si aer conditionat.

Zona dispune de facilitati precum: acces la mijloace de transport in comun ( Metrou, STB), centre comerciale ( atat magazine stradale, cat si mall-uri), acces la cafenele si restaurante, dar si amplasarea in imediata apropiere a Parcului Herastrau. Zona este linistita, cu trafic redus, asa ca nu iti face probleme pentru locul de parcare.

Pretul chiriei este de 2500 E

Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate si vizionari nu ezita sa ne contactezi!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica