750 €

Vitan, In City, 105 mp, 3 camere

  • Suprafata 105 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Statie Metrou Dristor 2 M1 ...8 min.
Bucuresti, 02 iul, 09:39

Descriere anunt

Vitan, In City, 105 mp, 3 camere,

apartament 3 camere de inchiriat pe Calea Dudesti, bloc nou din 2009, 105 mp, 2 balcoane, mobilat si utilat modern, bloc de beton, 1 loc de parcare, etajul 9/13. www.realkom.ro.

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Vitan va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 3 CAMERE VITAN-IN CITY

Zona Vitan este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Vitan, pe Calea Dudesti, in imobil cu acces stradal si vedere mixta din imediata apropiere de Piata Alba Iulia.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 9 al imobilului de 13 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 125 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 95 de mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 105 mp.

Mentionez ca apartamentul dispune de 1 loc de parcare !

Constructia este finalizata in anul 2009, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Vitan una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Calea Dudesti, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Vitan dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Soseaua Mihai Bravu, Nerva Traian, Calea Vitan, Mall Vitan, Policlinica Vitan.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe NORD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Vitan, Tineretului, Timpuri Noi, Dristor, Mihai Bravu, Iancului, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-vitan-oferta-inchiriere-apartament-3-camere-vitan-in-city/2311

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Statie Metrou Dristor 2 M1 8 min.
Metro M1-M3 Mihai Bravu 17 min.