520 €

Vitan, hol H, loc de parcare, gata de mutat, 0% comision

  • Suprafata 73 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...9 min.
Bucuresti, 13 mar, 12:08

Descriere anunt

Vitan, hol H, loc de parcare, gata de mutat, 0% comision

Va prezint un apartament de 3 camere, situat pe str. Anastasie Panu, la cca. 7 minute de Mall Vitan.

Apartamentul este la etajul 6/8, decomandat si este gata de mutat. In apartament au locuit pana acum ceva timp doar proprietarii, nu a fost niciodata inchiriat. A fost amenajat practic, ca sa raspunda nevoilor de spatiu ale unei familii.

La intrare gasim un hol spatios si bucataria deschisa, mobilata si utilata complet, cu suficiente spatii de depozitare si loc de luat masa amenajat. Din acelasi hol avem si accesul spre camera de zi, locul perfect de relaxare si vizionat un film pentru toata familia. Zona de noapte, respectiv cele 2 dormitoare si baile sunt separate de zona de zi, pentru a asigura intimitatea celor care locuiesc in apartament. Ca si restul casei, dormitoarele sunt amenajate complet. Accesul in balcon se face din dormitorul mare.

Masina de spalat si frigiderul sunt aproape noi. In apartament sunt montate si 2 aparate de aer conditionat, in living si in dormitorul mic.

Foarte important, apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, astfel ca va puteti tine costurile sub control mult mai bine.

Daca aveti masina, puteti sta linistiti, aveti si loc de parcare asigurat.

La max. 10 minute se ajunge la statia de metrou Timpuri Noi, in zona sunt magazine pentru cumparaturi de zi cu zi iar Mall-ul va ofera atat spatiu pentru petrecerea timpului liber cat si pentru cumparaturi. Se ajunge foarte usor spre centru – Unirii sau spre Parcul Tineretului.

Cum spuneam, apartamentul este gata de mutat, va invit sa facem primul pas, vizionarea!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 9 min.
Metro M1-M3 Mihai Bravu 18 min.