420 €

Unirii, Palatul Parlamentului, Regina Maria

  • Suprafata 92 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Unirii ...14 min.
Bucuresti, 21 iun, 10:35

Descriere anunt

Unirii, Palatul Parlamentului, Regina Maria,

Rond Cosbuc,1991, 8/8, terasa refacuta, recent renovat. Parcare pe trotuar. Exclus animale de companie. Pretabil firma/locuinta. Pret fix. Pentru detalii, Cristina Badea (Planitas Imobiliare),

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va prezinta la inchiriere un apartament de 3 camere, decomandat, situat in proximitatea B-dului Libertatii, chiar la Rondul Cosbuc.

Cele 3 camere mari au iesire in balconul care se desfasoara pe toata lungimea apartamentului. Este complet mobilat si utilat(frigider, masina de spalat rufe, aragaz cu hota,cuptor cu microunde, cafetiera, fier de calcat, cabluTV, internet la cerere). In living, bai si bucatarie sunt gresie si faianta iar in dormitoare parchet, Se ofera 2 aparate de aer conditionat, jaluzele verticale la balcon, draperii si perdele la camere, mobila Italia, de culoare albastra, In fiecare dormitor sunt cate 2 paturi de o persoana, care pot fi alaturate sau puse separat. Apartamentul este proaspat renovat iar terasa blocului a fost refacuta recent. In baia principala este cada iar in baia de serviciu este instalata masina de spalat noua. Blocul are camere de luat vederi la fiecare etaj. Parcare in fata blocului, pe trotuar. Exclus animale de companie si familii cu copii mici. Chiria este 2000 lei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 14 min.
Izvor 18 min.