400 €

Titan, Apartament de 3 camere nemobilat, recent renovat, 400 EUR

  • Suprafata 60 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
Bucuresti, ieri, 06:10

Descriere anunt

Titan, Apartament de 3 camere nemobilat, recent renovat, 400 EUR

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Titan, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 3,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat, lasand la alegerea viitorului chirias amenajarea acestuia, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata utila de 60mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun ( statia de metrou Titan se afla la aproximativ 1km ), gradinite ( Gradinita nr. 154 ), scoli, parcuri ( Parcul IOR ),hipermarketuri, si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Optiuni exterior
Lift