550 €

Tineretului, metrou Tineretului

  • Suprafata 77 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Tineretului (M) ...5 min.
Bucuresti, 08 nov, 09:38
Urca primul in lista
20 vizite

Descriere anunt

Tineretului, metrou Tineretului,

2/8, 1989, decomandat, 77 mp totali, 69 mp utili, 2 gr. sanitare, g, f, p, t, um, ac, mobilat si utilat complet, loc parcare, 5 minute metrou Tineretului. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Tineretului va ofera spre INCHIRIERE

APARTAMENT 3 CAMERE TINERETULUI-PIATA NORILOR

Zona Tineretului este parte integrata a sectorului 4. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Zona Tineretului, pe Strada Maria Tanase, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Piata Norilor.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 din 8.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 90 mp, Suprafata Utila fiind de 69 de mp, iar daca adaugam si supafata balconului de care dispune apartamentul ajungem la o Supafata Utila Totala de 77 mp.

Constructia este finalizata in anul 1989 pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Tineretului una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi chiriasi.

Daca se doreste ca aceast apartament situat in zona Tineretului, pe Strada Maria Tanase, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Tineretului dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Metrou Tineretului, Parc Tineretului, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Colegiul National Gheorghe Sincai, Piata Norilor, Calea Vacaresti, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Metrou Timpuri Noi, Piata Unirii.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificate energetic.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi. Orientarea cardinala este pe EST-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Tineretului, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/apartament-3-camere-de-inchiriat-tineretului-piata-norilor-realkom-agentie-imobiliara-tineretului/2553

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MADALIN VASILESCU

MOBIL: 0768.116.114

E-MAIL: madalin.vasilescu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Tineretului (M) 5 min.
Timpuri Noi - Metro M1 6 min.