600 €

Rezidential, Piata Natiunile Unite, fara comision

Bucuresti, 05 oct, 12:48

Descriere anunt

Rezidential, Piata Natiunile Unite, fara comision

fara comision la inchiriere

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un apartament generos de trei camere, situat in zona Piata Natiunile Unite, aflat la etajul 4 al unui imobil de 6 etaje construit in anul 1993.

Spatiul util al acestuia este complet decomandat, are o suprafata de aproximativ 85 mp ce a fost integral renovata in anul 2015.

Apartamentul este luminos, beneficiaza de aer conditionat in fiecare camera, are parchetul original din stejar ce a fost reconditionat si este intr-o foarte buna stare, gresia si faianta schimbate la renovare sunt alese cu bun gust, caloriferele au fost de asemenea schimbate, usa metalica de la intrare ofera siguranta si confort, finisajele si imbunatatirile aduse acestui luminos spatiu reprezentand unul dintre atuurile acestei oferte.

Suprafata apartamentului este formata dintr-un hol de aproape 11 mp impartit pe zone la intrare si catre camere, un living luminos de aproximativ 16 mp ce are in fata lui un balcon cu vedere catre Casa Poporului, o bucatarie complet mobilata si utilata de aproximativ 8 mp cu zona de luat masa, doua dormitoatre intre care unul de 12mp cu balcon frantuzesc si dormitorul matrimonial de 16 mp completat de un dressing de 2,4 mp si o mica terasa de aproape 4 mp, baia principala de 5,3 mp cu cada si aerisire naturala, wc-ul de serviciu de 2,4 mp si o debara de aproape 2 mp.

Intre dotarile aduse acestui apartament putem evidentia mobilierul acestuia ce este aproape in totalitate din lemn masiv si bucataria care este echipata cu electrocasnice Electrolux (cuptor, plita, masina de spalat vase) si combina frigorifica Liebherr, toate intr-o stare foarte buna.

Apartamentul este la prima lui inchiriere fiind locuit pana acum doar de catre proprietar.

Vederea este atat pe fata, catre bulevard, cu o priveliste frumoasa catre Piata Natiunile Unite si Casa Poporului, cat si pe spate cu dormitorul mare si baia.

Zona in care se gaseste pozitionat acest apartament vorbeste de la sine, la doar cativa pasi gasindu-se Parcul Izvor, Casa Poporului, Catedrala Mantuirii Neamului, Palatul Justitiei, Piata Unirii, iar transportul catre toate zonele Bucurestiului este foarte facil datorita statiei de metrou Izvor aflata si ea la doar 5 minute distanta.

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la inchirierea unui astfel de apartament si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift