350 €

Prelungirea Ghencea, Latin, apartament 100 mp, parter stradal

  • Suprafata 89 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 11 iun, 10:05

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Latin, apartament 100 mp, parter stradal

Va prezint spre inchiriere un apartament cu 3 camere , situat la parterul unui imobil cu 9 niveluri, pozitionat stradal pe Prelungirea Ghencea langa Restaurantul Latin. Imobilul este nou, construit in anul 2018 si predat in folosinta in anul 2019. Apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare situata chiar in fata balconului.

Apartamentul are o surpafata de 90 mp , la care se adauga un balcon de 11mp. Are o compartimentare foarte buna, fiind complet decomandat cu camere mari si luminoase. Bucataria este inchisa, holul de la intrare este spatios, beneficiaza de 2 grupuri sanitare iar camere sunt total separate si au o suprafata de 29 mp ( livingul), 14,66 ( dormitor 1), 14,47 ( dormitor 2), 12 mp ( holul), 13 mp ( bucataria).

Apartamentul este finisat complet, beneficiaza de centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan, parchet laminat in camere, usi interioare moderne, gresie si faianta in bai si bucatarie, usa de metal la intrare. Baile sunt complet echipate cu obiecte sanitare ( baia principala are cada iar a 2 a baie este dotata cu cabina de dus)

Balconul este inchis cu geam termopan si exista acces separat si prin balcon. Camerele sunt dotate cu aparat de aer conditionat.

Imobilul este p+9 si are 155 de apartamente. Apartamentul este ideal pentru un cabinet medical, salon de infrumusetare, cabinet de avocatura, notariat, agentie de turism etc...

Zona este dezvoltata iar strada este foarte circulata. Langa Imobil se afla Cartierul Latin . Sunt mijloace de transport in fata Cartierului Latin, Magazine pentru aprovizionare ( Mega Image), spalatorii auto, gradiite private, restaurante, pizzerii.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift