480 €

Parcul Tineretului, Calea Vacaresti

  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Sudului (M2) ...15 min.
Bucuresti, 18 nov, 21:50
Urca primul in lista

Descriere anunt

Parcul Tineretului, Calea Vacaresti

Tineretului, Vacaresti, zona verde, 2 min de parcul Tineretului, 8-10 min metrou, Mall, hypermarket, piata, bl 1990, modern, imbunatatiri de calitate,2 gr.san, parcare la discretie,

Detalii suplimentare

Apartamentul se afla intr-o zona centrala verde, in imediata vecinatate a parcului Tineretului (2 min), Oraselul Copiilor, Parcul Lumea Copiilor, Palatul Copiilor (10min), la 10 min de statia de metrou Piata Sudului, Cora, Mega Image, Mall Sun Plaza, farmacii, piata, banci etc.

Locuinta este situata intr-un bloc solid construit in anul 1991, dotat cu interfon si lift modernizat. Vecinii sunt linistiti si seriosi. Apartamentul este mobilat si utilat complet si modern, avand urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, balcon inchis, bucatarie mare, baie cu cada de colt generoasa, 2 grupuri sanitare. Apartamentul este dotat cu loc de parcare autorizat. In zona exista multiple posibilitati de parcare.

Apartamentul este ideal pentru persoanele care vor sa locuiasca intr-o zona centrala, dar sa si beneficieze de liniste, multe spatii verzi, parcuri si majoritatea facilitatilor necesare.

Pentru mai multe informatii sau pentru stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati telefonic.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Televizor
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Piața Sudului (M2) 15 min.
Constantin Brâncoveanu (M2) 15 min.