790 €

PARC KISELEFF / APARTAMENT GENEROS

  • Suprafata 76 mp
  • Decomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat partial
Bucuresti, 30 iul, 08:01

Descriere anunt

PARC KISELEFF / APARTAMENT GENEROS

Va propunem spre inchiriere un apartament luminos cu 3 camere aflat la etajul 3 intr-un imobil reabilitat termic de 10 etaje, deservit de doua lifturi schimbate recent, ce a fost construit in jurul anul 1976.

Aflat la doar 50 de metri de parcul Kiseleff, intr-o zona rezidentiala de renume, aceast apartament are o suprafata utila generoasa de 76,19 mp careia i se adauga, pentru un plus de valoare si confort, un balcon patrat de 5.53 de mp in zona bucatariei si un altul de 9,03 mp cu acces din zona livingului si dintr-unul din cele doua dormitoare.

Spatiul apartamentului este complet decomandat, are multiple zone de depozitare (camara, debara, vestibul) livingul de aproximativ 22 de mp este luminos, dormitoarele au 13 si respectiv 12 mp si este deservit de doua grupuri sanitare.

Accesul catre punctele de interes este extrem de facil iar mijloacele de transport se afla in imediata proximitate.

Valorile ce fac din aceast apartament o proprietate unica in piata este desigur, locatia lui (situat practic in parcul Kiseleff cu alei verzi cu vegetatie matura) dar si suprafata lui atipic de mare cu o impartire extrem de functionala impreuna cu cele doua balcoane extrem de generoae.

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la inchirierea unui astfel de apartament si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Real Estate, Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!