450 €

Panduri, apartament de inchiriat, 3 camere

  • Suprafata 72 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 09 oct, 10:30

Descriere anunt

Panduri, apartament de inchiriat, 3 camere,

Va propun spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in zona Panduri, cu acces rapid atat catre Trafic Greu cat si catre Soseaua Panduri.

Apartamentul este situat la etajul 7/8, intr-un imobil construit in anul 1985, este complet decomandat cu o suprafata de 72 mp, 1 grup sanitar si 1 balcon.

Apartamentul este complet mobilat si utilat. Beneficiaza de aer conditionat.

Bucataria este echipata cu toate electrocasnicele necesare ( plita, cuptor, hota, frigider).

Apartamentul beneficiaza de un spatiu de depozitare transformat in dressing. Livingul si bucataria sunt open-space, astfel inca de la intrarea in casa te inatampina o zona de zi generoasa si aerisita. Livingul nu este foarte incarcat cu mobilier, este amenajat cu 2 canapele moderne , o zona de luat masa , un TV si o masuta de cafea. Dormitorul matrimonial este mobilat si are pat matrimonial, noptiere , o comoda foarte spatioasa si este dotat cu un TV. Al doilea dormitor este amenjat ca si camera de copil. Baia este echipata cu toate obiectele sanitare necesare si are fereastra.

Apartamentul este foarte curat si este ideal pentru o familie cu copil.

Este liber si disponibil imediat pentru mutat. Se inchiriaza pe o perioada de minim 12 luni cu contract inregistrat la ANAF.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift