500 €

Oportunitate Otopeni

  • Suprafata 103 mp
  • Semidecomandat

Descriere anunt

Oportunitate Otopeni

Te gandesti din ce in ce mai serios sa lasi in urma viata agitata din capital si sa optezi pentru un trai mai linistit? Cu totii stim ca o astfel de miscare trebuie calculata foarte bine, iar apartamentul din Gran Residencia din Otopeni este rezultatul corect.

Pozitionat intr-o zona excelenta cu accces rapid la DN1 si Soseaua de Centura a Bucurestiului, dar si in proximitatea Aeroportului Henry Coanda, apartamenul aflat in reprezentare exclusiva este potrivit atat pentru familiile tinere cu copii, cat si pentru oamenii de afaceri, ajungandu-se rapid in multe zone importante din Bucuresti, atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina personala.

Pe langa o locatie excelenta (proximitate supermarketuri, farmacii, policlinica, cabinet stomatologic, piata, banci, dar si institutii de educatie, precum scoala, liceu, gradinite, scoala privata si after school, intr-o zona linistita a orasului Otopeni, ferit de traficul de pe DN1 ) acest apartament, mobilat si utilat la un nivel foarte ridicat, oferta atat o priveliste minunata, cat si loc de parcare in subteran si un mare spatiu locativ, asa cum veti putea vedea atat din poze, cat si din video-ul de prezentare.

Acest apartament este unul fermecator, plin de caldura si energie pozitiva:

- Un apartament extrem de confortabil si spatios

- Renovat in 2018 pana la cel mai mic detaliu

- Numeroase spatii de depozitare

- Bucatarie mobilata si utilata

- Ferestre mari care lasa lumina sa intre in tot apartamentul.

- 2 bai

Sintetizand, merita sa te muti in acest apartament spatios intrucat sunt respectate numeroase criterii esentiale: zona in care este situat, accesul la institutii educationale si la cele de sanatate publica, situatia foarte buna a transportului public, curatenia si calitatea mediului inconjurator si faptul ca in apropierea complexului rezidential se afla un club de fitness cu piscina acoperita, sauna, spa, iar in incinta complexului vei regasi o zona de 2000 mp special amenajata pentru agrement. In cele din urma, Otopeni este o zona foarte sigura, care promite o calitate a vietii excelenta.

Exista disponibile si 2 locuri de parcare in subteranc are se pot inchiria separat la un cos aditional de 100 euro/luna pe loc de parcare.

Pretul la care este disponibil spre inchiriere acest apartament versatil este unul in concordanta cu toate beneficiile si caracteristicile lui, avand in vedere pozitia ideala, intimitatea, compartimentarea si suprafata.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 gr. sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare

Obiective interes

1. My First English Adventure - Gradinita Otopeni 0732044684 Nalbei, Nr.6 C, Otopeni, judetul Ilfov
2. Nirvana, Gradinita & After School - Otopeni 0761327891(Gradinita ,Stefan Ionela); 0767833555 After & Before School ,Vilcan Nicoleta) Marasti, Nr. 47C, Otopeni, judetul Ilfov
vezi mai multe