500 €

Muncii, metrou Piata Muncii, 3 camere, 72 mp

  • Suprafata 72 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Muncii ...5 min.
Bucuresti, 19 iun, 10:24

Descriere anunt

Muncii, metrou Piata Muncii, 3 camere, 72 mp

1990 anul constructiei, oferta inchiriere apartament 3 camere, complet mobilat si utilat, renovat, etajul 8/9, 1 balcon inchis, 1 loc de parcare, langa metrou, bloc de monolit, www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Muncii va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 3 CAMERE MUNCII-METROU PIATA MUNCII

Zona Muncii este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Muncii, pe Soseaua Mihai Bravu, in imobil cu acces stradal si vedere stradala in apropiere de Metrou Piata Muncii.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al imobilului de 9 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 90 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 64 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 72 mp.

Mentionez ca apartamentul a fost recent renovat si se afla la prima inchiriere !!

Apartamentul dispune si de 1 loc de parcare si se afla foarte aproape de metrou Piata Muncii !

Constructia este finalizata in anul 1990, pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Muncii una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Soseaua Mihai Bravu, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Muncii dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Decebal, Calea Calarasilor, Metrou Piata Muncii, Bulevardul Basarabia, Piata Alba Iulia.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe EST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Piata Alba Iulia, Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-muncii-oferta-inchiriere-apartament-3-camere-muncii-metrou-piata-muncii/2325

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: OLIVER POSTOLACHE

TELEFON: 0768.112.113

E-MAIL: oliver.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Masina de spalat
Termopan
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii 5 min.
Piața Iancului - M1 10 min.