680 €

Mosilor, Ferdinand

  • Suprafata 63 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metro M1 Obor ...7 min.

Descriere anunt

Mosilor, Ferdinand

pozitie centrala, bloc nou (2015) tip vila D+P+3 dotat cu lift modern, supraveghere video, parcare subterana. Apartament mobilat si utilat modern (aproape nefolosit) la prima inchiriere.

Detalii suplimentare

Apartamentul de 3 camere este situat intr-o zona centrala, in imediata vecinatate a bulevardelor Mosilor si Ferdinand, a statiei de metrou Obor, a magazinului, pietei si parcului Obor. In apropiere beneficiati de acces la supermarketuri, banci, resaturante si cafenele, case de schimb valutar, mijloace de transport in comun (tramvai, autobuz, troleibuz).

Locuinta se afla intr-o cladire tip vila cu regim de inaltime D+P+3, construita in anul 2015. Cladirea are o arhitectura futurista, pentru care a castigat si un premiu. Este dotata cu parcare subterana, intare cu interfon, lift modern si supraveghere video. Apartamentul este spatios si luminos, cu suficiente spatii de depozitare si cu urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, aer conditionat. Locuinta este mobilata si utilata modern, fiind la prima inchiriere. Unul dintre dormitoare este nemobilat si va fi mobilat pana la mutarea viitorului chirias.

Apartamentul este dotat si cu un loc de parcare in parcarea subterana cu intrare cu telecomanda.

Apartamentul eset ideal pentru o familie sau persoane care isi doresc sa locuiasca intr-o zona centrala, cu foarte multe facilitati la-ndemana, intr-o cladire noua cu putini vecini (11 apartamente), cu un nivel de confort ridicat si cu loc de parcare.

Pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionari, astept sa ma contactati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 7 min.
Metro M1 Obor 11 min.
Piața Iancului - M1 12 min.