760 €

Grozavesti, Politehnica, Orhideea, Gara de Nord

  • Suprafata 80 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Grozavesti ...5 min.
Bucuresti, 17 mar, 21:45

Descriere anunt

Grozavesti, Politehnica, Orhideea, Gara de Nord

Regie, proprietar, ofer spre la prima inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate de vis, este luminos, spatios, modern mobilat si utilat, situat in zona Grozavesti, Politehnica, Regiei, Orhideea.

Detalii suplimentare

Blocul este situat intr-o zona linistita, cu vedere spre Parc Grozavesti, in apropiere de statia de metrou Grozavesti , se afla la 3 minute distanta fata de Complexul Universitate Politehnica si are acces la multe linii de autobuz/travai.

Apartament se afla la etajul 7 din 7, vedere din balcon cat si din camere este foarte buna cu verdeata, are o suprafata utila (totala) de 80mp, este compartimentat inteligent, cu bucatarie inchisa, 2 dormitoare, un living, 2 bai si un balcon.

Apartament dispune toate electrocasnice si mobile sunt noi (Centrala proprie, 2 Aer conditionate, 2 televizoare, internet, coltar extensibil,2 king sized bed, masa , uscator de rufe si numeroase spatii de depozitare: pantofar, sifonier, comoda, dulap, vitrina, rafturi)bucatarie complet echipata(plita pe gaz, cuptor electric, frigider, hota, masina de spalat rufe). o baia este echipata cu cada cu hidromasaj iar cealalta este cu cabina de dus.

Se percepe o luna garantie. Merita vazuta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Alarma
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Grozavesti 5 min.
Politehnica 14 min.
Petrache Poenaru 16 min.