899 €

Grozavesti, Politehnica, inchiriere apartament 3 camere de lux

  • Suprafata 83 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Grozavesti ...9 min.
Bucuresti, 03 aug, 12:55

Descriere anunt

Grozavesti, Politehnica, inchiriere apartament 3 camere de lux

Transformati acest apartament deosebit, situat intr-un complex rezidential de lux, in caminul pe care l-ati visat!

Apartamentul are suprafata utila de 83 mp si este situat la etajul 8 al unei cladiri ce dateaza din anul 2017. Este decomandat si include trei camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua balcone. Apartamentul este complet mobilat.

Livingul spatios serveste drept camera multifunctionala de tip relaxare/dining si comunica cu bucataria inchisa. Zona de zi include o canapea confortabila, o masuta de cafea, o consola tv. Veti putea cina la masa de 4 persoane. Bucataria inchisa este complet mobilata si utilata.

Apartamentul mai dispune de doua dormitoare complet amenajate, dotate cu cate un pat dublu generos, un dulap si alte elemente de mobilier specific. Baia principala este impecabil finisata si include o cada.

Printre utilitatile apartamentului, amintim: ferestrele de tip termopan, aer conditionat si centrala termica, acces la cablu tv si internet, tamplarie din din pvc, usa metalica. Imobilul beneficiza de paza permanenta si supraveghere video. Veti avea acces la un loc de parcare.

Imobilul este amplasat intr-un complex rezidential de lux, care include paza permanenta. Complexul comercial Orhideea se gaseste la 10 minute de mers pe jos. La 15 minute se gaseste Gradina Botanica, iar Gara de Nord se afla la 15 minute distanta.

Pretul de inchiriere este de 899 euro negociabil si include un loc de parcare.

Acces

Statii metrou Timp
Grozavesti 9 min.
Petrache Poenaru 12 min.
Politehnica 14 min.