400 €

Gradina Icoanei, 7 min metrou Romana, Universitate

  • Suprafata 75 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Piața Romană ...12 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 02 iun, 15:20

Descriere anunt

Gradina Icoanei, 7 min metrou Romana, Universitate

ap. 3 camere ultracentral, 2 bai, in vila. Demisol semidecomandat, mobilat si utilat, renovat recent. Zona rezidentiala, langa Scoala Centrala, parcuri in apropiere, 10 min pe jos Romana/Universitate

Detalii suplimentare

Apartamentul se afla in apropierea Scolii Centrale, monument de arhitectura, vizavi de Biserica Icoanei, la demisolul unei vile interbelice (D+P+1+M, an constructie 1928, fara probleme structurale sau infiltratii). Desi este la demisol este un apartament luminos si spatios, suficient de racoros pe timpul verii cat sa nu fie necesar aerul conditionat, iar incalzirea se face cu centrala termica cu termostat propriu. Dispune de 2 grupuri sanitare, din care unul este dotat cu o cada generoasa de colt. Bucataria este foarte mare, cu mobilier nou, modern, plita electrica cu 2 ochiuri, frigider si masina de spalat.

Se preteaza si ca spatiu de birou/comercial. Livingul (17mp) este despartit de dormitorul principal (15mp) printr-un glasvand culisant, iar dormitorul secundar (10mp) are un grup sanitar in imediata vecinatate, accesibil si din living.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Frigider
Liber
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Romană 12 min.
Metrou Universitate - Ion Câmpineanu 13 min.
Metrou Ștefan cel Mare 14 min.