400 €

Drumul Taberei, Bucla

  • Suprafata 70 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 13 nov, 13:04
Urca primul in lista

Descriere anunt

Drumul Taberei, Bucla,

Aleea Baiut, liber, cochet, semistradal, bloc de caramida, calduros, civilizat, confort 1, etaj 1/4, impecabil, renovat total, contorizat, boxa, parcare in fata geamului, pretul nu este negociabil.

Detalii suplimentare

Apartament cochet, situat in cartierul Drumul Taberei-Bucla, intr-o zona linistita, pe Aleea Baiut, la doar 2-3 minute de bulevard si 5-6 minute(mers) de viitoarea gura de metrou.

Zona este aerisita si predominant verde.

Blocul este dispus semi-stradal, scara este usor retrasa, cu un aliniament de aprox. 5-6 m de la strada principala, fiind inconjurat de un spatiu (verde) tampon, imobilul fiind ferit, astfel, de zgomot si aglomeratie.

Imobilul, foarte calduros, este construit in anii 1975-1976.

Scara este civilizata.

Apartamentul, confort 1, in suprafata de 70 mp, este situat la etajul 1/4, este decomandat si foarte bine impartit, existand o delimitare clara intre zona “de zi” si cea “de noapte”.

Apartamentul dispune de 1 balcon -inchis, o baie- mare, hol spatios si o bucatarie generoasa, suficienta pentru scopul pentru care a fost destinata.

Spatiul este contorizat.

Apartamentul , renovat complet (instalatii noi, usa metalica, termopan, gresie, faianta, parchet, izolatie, alarma etc), este intim si foarte curat, cu suprafete optime, este mobilat si utilat.

Apartamentul dispune de loc de parcare si boxa.

Pretul NU este negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Alarma
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare