1.350 €

Dorobanti, Tudor Vianu 38

  • Suprafata 90 mp
  • Decomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat partial
  • Ștefan cel Mare ...12 min.
Bucuresti, ieri, 18:45

Descriere anunt

Dorobanti, Tudor Vianu 38,

bloc nou, DS+P+3ET+M, categoria premium, 5 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Camere mari, spatioase, inalte, dotari de lux. Pretabil cabinete medicale, saloane beauty, birouri, locuinta

Detalii suplimentare

Apartamentele au vedere mixta, pe fata N-V catre Str. Tudor Vianu si pe spate S-E catre o zona rezidentiala cocheta si extrem de linistita, fara strazi, cu multa verdeata.

Apartamentul de la parterul inalt are livingul pe fata, de 28 mp avand inclusa o bucatarie mica, deschisa, de tip chicineta de circa 3 mp. Aceasta poate fi separata optional. Camerele de pe spate sunt de 22mp, respectiv de 16 mp. Holul are 10 mp. Una din cele 2 bai, cea de 6 mp, poate fi transformata (reversibil) intr-un mic birou pt. secretara/contabila sau arhiva, rezultand astfel o a 4-a camera, de serviciu. Cealalta baie are circa 4,5 mp. Parterul are o superba curte/terasa in spate, partial acoperita, de circa 40 mp, cu plante, barbeque, luminata noaptea.

Dispunerea apartamentului este foarte versatila, acesta pretandu-se atat ca locuinta cat si ca birouri, showroom, cabinete medicale/notariale, saloane de infrumusetare, after school, etc.

Garajul generos de la demisol are o capacitate de 4 autoturisme. Exista de asemenea inca un loc de parcare in fata imobilului. Usa garajului, actionata automatizat prin telecomanda, este marca Hormann.

Dotarile imobilului sunt de lux :

Gresie Marazzi (Treverk Teak, ultimate, 120x60 cm, imitatie de lemn ) in livinguri, bucatarii si bai, parchet Classen in dormitoare, usi Classen, ferestre Trocal, centrale termice Wiessman cu termostate whireless, videointerfon color, alarma, aer conditionat integral, prize si aparate electrice modulare Le Grand, internet prin cablu in toate camerele, telefonie, TV, etc.

Baia are cabina de dus cu hidromasaj + radio, iar mobilierul de baie este ultramodern.

Casa scarii este imbracata in intregime in granit Grey Pink. Scara exterioara si rampa garajului au incorporate instalatii de degivrare pentru iarna astfel incat sunt tot timpul uscate si incalzite.

Liftul deserveste 6 statii, plecand din garaj, pana in penthouse. Este gama de top lux a marcii Mac Puar / Spania. Are o capacitate de 4 persoane, este in intregime din inox oglinda cu oglinda intreaga si afisaj LCD albastru si dispune de cele mai performante sisteme de siguranta si confort.

Cladirea este monitorizata permanent video de 4 camere Sony, inclusiv in incinta liftului.Pretul chiriei parterului este de 1350 Euro/luna ( inclus impozit 10% si CASS 10% ). Se inchiriaza nemobilat, exceptie fiind bucataria.

Fiind persoana fizica nu se mai adauga TVA.

In acest pret intra si un loc de parcare in fata imobilului.

Optional, se poate asigura un loc de parcare in garaj pentru suma de 150E/luna.

La semnarea contractului se achita o garantie de 1500 Euro. Contractele se inregistreaza nediscutabil la Circa financiara pe aceste sume reale.

Vizionari oricand, cu un telefon inainte cu cel putin 1 ora. Rog vizionari doar cu clienti ! Gasiti atasat pozele imobilului precum si planurile cadastrale exacte.

Contact proprietar : ing. Calin Lazarescu lazarescucalin@gmail.com

tel: 0722676652

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Alarma
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 12 min.