625 €

Bd. Decebal, apartament 3 camere

  • Suprafata 102 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piata Muncii ...9 min.
Bucuresti, 05 oct, 11:23

Descriere anunt

Bd. Decebal, apartament 3 camere

Am placerea sa va propun spre inchiriere un apartament de 3 camere elegant, clasic, deosebit de curat si bine amenajat, amplasat stradal, pe una dintre cele mai cotate artere ale Bucurestilor, Bulevardul Decebal.

Situat intr-un imobil din intersectia strazii Dristorului cu Bv. Decebal, apartamentul se adreseaza oricaror chiriasi ce isi doresc un apartament frumos, bine iluminat si spatios, recent renovat, situat in inima capitalei. 

Beneficiile zonei Bulevardul Unirii - Decebal sunt evidente, in imediata apropiere aflandu-se nenumarate centre comerciale si de agrement, institutii ale statului, scoli si gradinite, toate mijloacele de transport in comun supraterane cat si statia de metrou Muncii. Oriunde vreti sa ajungeti totul va este aproape.

Revenind la apartament, acesta are o impartire decomandata, deosebit de avantajoasa, toate camerele avand accesul dintr-un hol spatios in forma literei "L".

Zona de zi - livingul - cat si cele doua dormitoare, sunt spatioase si au vedere catre bulevard, beneficiind implicit de o foarte buna iluminare naturala dar si de o perspectiva libera asupra zonei. 

Ca si amenajare, livingul este de  factura clasica si neutra, gandita in primul rand pentru confort, punandu-va la dispozitie tot mobilierul si electrocasnicele necesare. Fie ca vreti sa va relaxati in fata televizorului, fie ca doriti sa stai la o discutie cu prietenii sau cei dragi, orice va este facilitat : veti gasi o canapea si fotolii comode, masuta de cafea, biblioteca, televizor, aer conditionat, elemente decorative, etc. 

Dormitoarele sunt si ele complet mobilate - pat, dressinguri, comode, diverse piese de mobilier mic - in aceeasi linie clasica si practica. Ca si dimensiuni, ambele dormitoare sunt generoase. Cel mai mic dintre ele are si acces la un balcon cu vedere catre bulevard.

Bucataria si baia sunt amenajate cu placari ceramice (gresie si faianta) de o buna calitate si sunt mobilate si utilate complet pentru a va oferi un maxim de confort.

Bucataria este structurata pentru a include si o zona de dinning, unde veti gasi o masa decorativa generoasa, cu scaune comode, pentru a va bucura pe deplin alaturi de cei dragi de momentul mesei. Aici nimic nu este aglomerat, totul se afla dispus in asa fel incat sa va desfasurati comod, fara a fi restrictionati de spatiu. zona de bucatarie propriu zisa include toate electrocasmicele necesare(aragaz si cuptor pe gaz, hota, microunde, cafetiera, vesela si tacamuri etc.), cat si o masina de spalat.

Inchei prezentarea prin a va promite ca veti descoperi in aceasta proprietate o oferta de inchiriere deoasebita, cu un raport calitate pret optim. Viitorul dumneavoastra camin va asteapta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Piata Muncii 9 min.
Dristor 14 min.