430 €

Crangasi,apartament 3 camere,centrala proprie

  • Suprafata 75 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 21 oct, 18:13

Descriere anunt

Crangasi,apartament 3 camere,centrala proprie

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Crangasi,cu design deosebit,aflat intr-o locatie linistita.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 1,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.

Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea , baie - cada de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 75 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri,hipermarketuri, si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu,confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament,pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift