470 €

Crangasi, apartament 3 camere, loc de parcare inclus in pret

  • Suprafata 66 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat partial
Bucuresti, 21 oct, 17:23

Descriere anunt

Crangasi, apartament 3 camere, loc de parcare inclus in pret

Va propun spre inchiriere in zona Crangasi,aflat intr-o locatie linistita.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 1,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat( cu exceptia unui dormitor) cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.

Veti gasi aici camere cu pat si canapea, baie - cada de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 66 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, balconul este potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri,hipermarketuri, si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu,confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift