750 €

Cotroceni Politehnica Apartament 3 Camere de Lux LocP, 7/11 750E

  • Suprafata 89 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 17 oct, 15:57

Descriere anunt

Cotroceni Politehnica Apartament 3 Camere de Lux LocP, 7/11 750E

Va propunem spre inchiriere un apartament aflat superb, cu un design deosebit, situat intr-o zona linistita, in complexul rezidential Cotroceni Politehnica Residence, in imediata apropiere a Afi Cotroceni, ce dispune de o curte comuna generoasa, cu acces stradal.

Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil nou construit, finalizat in anul 2016, cu 11 etaje si dispune de o suprafata utila de 89mp, fiind foarte spatios si luminos. De asemenea, dispune si de doua balcoane ce insumeaza 11mp, ideale pentru o cafea servita de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Apartamentul dispune de 3 camere, formate din living, 2 dormitoare, bucatarie, hol, baie cu cada si un wc de serviciu si se inchiriaza complet utilat si mobilat LUX, cu electrocasnice si mobilier noi, de calitate, dupa cum se poate observa si din poze. Apartamentul dispune de aer conditionat, centrala proprie, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu hota, combina frigorifica, plita si cuptor incorporate, spatiu de luat masa, iar baia dispune de cada si sistem de ventilatie.

De asemenea, apartamentul dispune si de un loc de parcare, contra cost.

Complexul dispune de menaj zilnic, acces controlat prin bariera si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 136, 236, 336 si troleu 61, 62 la 1 minut, metrou Politehnica la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla Afi Cotroceni, Afi Park, Universitatea Politehnica, numeroase restaurante, banci si farmacii.

Pentru detalii suplimentare despre acest apartament si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift