599 €

Colentina, Plumbuita

  • Suprafata 103 mp
  • Semidecomandat
  • Nemobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 03 iun, 17:50

Descriere anunt

Colentina, Plumbuita,

un apartament ca o casa pe 3 nivele cu o priveliste panoramica de poveste! Suna pentru o vizionare si ramai in noua ta casa din Poseidon Residence pentru cativa ani buni de viata. Comision 0.

Detalii suplimentare

Un apartament ca o casa pe 3 nivele cu o priveliste panoramica de poveste!

Imagineaza-ti cum este sa intri in apartamentul tau si dupa ce iti pui paltonul in cuier si te descalti, trebuie sa cobori cateva trepte pentru a ajunge in livingul generos unde prin peretele de sticla din fata ta, te primeste privelistea unui intreg parc cu lac, lebede, ratuste si multa verdeata, dincolo de acestea conturandu-se Roata din Parcul Tei, respectiv cladirile futuriste din Pipera.

In dreapta ta, dincolo de un perete despartitor, intr-un spatiu semideschis, iti poti mobila si utila bucataria asa cum pentru tine este cel mai potrivit, existand deschidere si din partea proprietarului vav de o discutie pe acest subiect.

Daca vrei sa vezi cum este privelistea pe lateral, ghici ce? Ai parte si de o terasa spatioasa unde o masa si cateva scaune de gradina, vor crea un spatiu indragit de toti membrii familiei tale.

Te intrebi unde sunt dormitoarele?

Chiar in spatele tau, dar nu inainte de a cobora alte cateva trepte si astfel ajungand practic la nivelul 3 al acestui apartament specific complexului Poseidon Residence.

Ai coborat treptele?

Bun!

Esti pe holul care in stanga duce catre dormitorul 1 si fata in fata cu usa de intrare al acestuia, gasesti baia cu dus. Dormitorul 1 are si un dresing propriu!

In capatul din drepta al holului, dai in dormitorul matrimonial (il numesc asa deoarece are baia sa proprie cu cada).

Da, apartamentul este complet gol! Si cred ca te-ai prins de ce...

...pentru ca este gandit pentru tipul de client ca tine (care cauta ceva complet nemobilat si neutilat, pentru a-l putea aranja dupa feng shui-ul sau propriu).

Inainte sa te invit sa ma suni si sa discutam detaliile concrete ce tin de aceasta inchiriere, vreau sa mai stii ca ai un loc de parcare asigurat, pazit, dezzapezit, etc.

Apropo de paza, este 24/24.

Ce sa-ti mai povestesc? 3 lifturi, vecini faini, un complex mult diferit fata de orice ai gasi in zona. (Nu, nu se compara cu Ghica Plaza - cunosc foarte bine si compexul acela!)

Daca stii zona, parcul, etc., perfect! Daca nu, te incurajez sa faci o plimbare intr-o dupa-amiaza insorita in jurul lacului, pe aleile parcului, descopera locurile de joaca, locurile de facut miscare, foisoarele, bancile, locurile amenajate pentru gratare, iarba vede, etc si imagineaza-ti cum este sa le ai pe toate acestea la picioarele tale zi de zi si seara de seara (daca esti genul care face des jogging, posibilitatile sunt multiple si in acest sens aici).

Despre toate rasariturile vizibile din dormitoare, precum si despre toate apusurile de soare ce-ti vor colara atat livingul cat si viata, nu iti mai zic nimic. Iti garantez doar ca niciunul nu va fi identic cu altul!

Evident ca se inchirieaza doar pe termen lung!

Te invit sa ma contactezi, stabilim cand ne vedem, discutam, iar daca esti persoana/familia pe care o cautam, voi fi primul care iti va spune "Bun venit in acest loc aparte care va fi caminul tau indragit pentru cativa ani buni din viata ta si a familiei tale!".

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
2 gr. sanitare
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Termopan
Inst. sanitare noi
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare