500 €

Calea Mosilor stradal, la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului

  • Suprafata 65 mp
  • Decomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat
Bucuresti, azi, 10:12

Descriere anunt

Calea Mosilor stradal, la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului,

Renet va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere stradal pe Calea Mosilor, situat la jumatatea distantei dintre B-dul Dacia si B-dul Carol I, la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului,

Apartamentul este decomandat, bine impartit, se afla la etajul 8 al unui bloc reabilitat de 9 etaje, construit in anul 1984. Dispune de 2 grupuri sanitare, dintre care unul cu geam si un balcon cu vedere pe Calea Mosilor. Vederea este mixta, iar orientarea apartamentului este spre Est si spre Vest.

Apartamentul a fost renovat de curand cu finisaje de foarte buna calitate si se inchiriaza semimobilat, doar bucataria fiind mobilata si utilata complet cu hota, plita, cuptor si frigider. In fiecare camera se afla cate un aparat de aer conditionat.

Instalatiile au fost refacute, atat cea electrica cat si cea sanitara.

Apartamentul este liber gata sa-si gaseasca urmatorul chirias.

Profilul chiriasului potrivit este cel al unei persoane serioase si linistita cu un venit constant mediu spre mare ce doreste sa locuiasca pentru o perioada minima de un an.

Daca am reusit sa va starnim interesul daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati si ca aveti profilul chiriasului potrivit va asteptam la o vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift