955 €

Calea Dumbravii, stil mediteranean,bloc exclusivist, parcare subterana

Sibiu, 16 iun, 14:34

Descriere anunt

Calea Dumbravii, stil mediteranean,bloc exclusivist, parcare subterana

Va prezentam un apartament superb, situat intr-un imobil nou, exclusivist, dintr-o zona placuta si linistita din centrul Sibiului, o zona frumoasa, neaglomerata, de case si blocuri noi de mici dimensiuni.

Proprietatea este recomandata persoanelor si/sau familiilor care apreciaza amenajarea de interior de calitate - toate dotarile, cat si mobilierul fiind din gama premium. Se remarca de asemenea prin confort, bun gust, siguranta si intimitate, apartamentul situandu-se intr-un imobil frumos intretinut cu doar 3 apartamente pe nivel.

Modul placut de compartimentare, cat si spatiile generoase sunt armonios puse in evidenta de un design interior cu puternic accent mediteranean, fapte ce invita la o stare de bine, "sentimentul de vacanta" si de casa calda si primitoare

Un punct forte il reprezinta si accesul facil si rapid catre zonele centrale ale Sibiului, parc si zone comerciale, fara ambuteiaje in trafic.

Zonele vitrate sunt generoase, fapt ce asigura o luminozitate naturala placuta si o priveliste de exceptie a orasului si a muntilor Carpati.

Terasa placuta a proprietatii se poate accesa din zona de zi, zona ce se bucurat de perete din geam tip cortina, pe toata suprafta livingului de peste 38mp si care se continua cu o zona de dining de peste 15mp si accesul spre bucatara inchisa, cocheta, de peste 14mp.

Zona de seara este de asemenea placut delimitata de zona de zi printr-un acces distinct si un hol generos, iar ambele dormitoare au inaltimi mari (peste 4m) si suprafete generoase de peste 17mp, iar dormitorul matrimonial dispune si de zona de dressing si de baie proprie.

Perioada minima contractuala este de 1an. Fondul de garantie este egal cu cuantumul unei chirii lunare, suma indisponibilizata pe intreaga perioada contractuala.

Este genul de proprietate care arata mai bine in realitate decat in poze, de aceea astept sa va ofer mai multe informatii odata cu programarea unei vizionari

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 gr. sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare

Obiective interes

1. Open Arms, Gradinita, After School - Sibiu 0762201775 (Nicoleta Iakabos, Consilier dezvoltare personala); 0745306130 Calea Cisnadiei, Nr. 52, Sibiu, judetul Sibiu
vezi mai multe